Οι γυναίκες «δηλητήριο» των τηλεοπτικών σειρών αυτής της σεζόν
Media

Οι γυναίκες «δηλητήριο» των τηλεοπτικών σειρών αυτής της σεζόν

Τα κανάλια αυτή τη σεζόν επένδυσαν στη μυθοπλασία και πολλές γυναίκες ηθοποιοί έχουν ξεχωρίσει ήδη με τους ρόλους τους. 

Γνωρίστε καλύτερα τις γυναίκες «δηλητήριο» των σειρών:

Ελένα Πιερίδου: Γεννήθηκε στη Λεμεσό, σπούδασε θεατρικό μιούζικαλ, έχει κάνει μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας και ασχολείται με το μόντελινγκ. Από πέρυσι τη βλέπουμε στον ρόλο της συζύγου του σίριαλ κίλερ στο «Τατουάζ». Τι έχει μεσολαβήσει σεναριακά όλους αυτούς τους μήνες; «Η Ελένη ζούσε τον πρώτο της έρωτα με τον Ορφέα, στη συνέχεια απογοητεύτηκε και άρχισε να αντιδρά. Φέτος, ζει τον έρωτα σαν πρώτη φορά και αυτό τη βάζει σε δίλημμα. Ωστόσο, πιστεύω ότι δεν θα μπορέσει να αποδεσμευτεί εύκολα, καθώς η αγάπη είναι πάνω από τον έρωτα» αποκαλύπτει η Έλενα Πιερίδου στο «tv έθνος».

Τατιάνα Μελίδου: Έναν κόντρα ρόλο έχει αναλάβει φέτος να ενσαρκώσει η Τατιάνα Μελίδου στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα»: «Η Φένια που υποδύομαι είναι μια νέα, δυναμική και φιλόδοξη γυναίκα, που προσπαθεί να ανέλθει με κάθε τρόπο. Εξαιτίας αυτής της φιλοδοξίας της δοκιμάζει διάφορες τεχνικές» αναφέρει μιλώντας για τον ρόλο της. Όπως μας εξηγεί η κ. Μελίδου, η ίδια δεν είναι τόσο φιλόδοξη όσο η Φένια: «Εγώ δεν είμαι δυναμική στον έρωτα Νομίζω όμως με διακατέχει δυναμισμός στα επαγγελματικά μου» τονίζει χαρακτηριστικά. Να σημειώσουμε ότι η Τατιάνα Μελίδου εκτός από το σίριαλ του ΑΝΤ1 φέτος θα εμφανίζεται και στο «Ου φονεύσεις».

Σοφία Πριόβολου: Μια αρκετά κυκλοθυμική προσωπικότητα «κουβαλά» φέτος στην ερμηνεία της στο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» η Σοφία Πριόβολου: «Η συνονόματη μου είναι δυναμική αλλά και πολύ παθητική. Είναι πολύ μπερδεμένη και έχει περίεργα ξεσπάσματα. Είναι όμως και βαθιά ρομαντική και πολύ ευαίσθητη. Ο στόχος της είναι να αγαπήσει και να αγαπηθεί παράφορα και θα κάνει τα πάντα γι’ αυτό. Δεν σας κρύβω ότι και εγώ θα έκανα τα πάντα για τον έρωτα». Η νεαρή ηθοποιός, η οποία σπούδασε υποκριτική στο Παρίσι και σιη Δραματική Σχολή του θεάτρου Τέχνης.

Ανδριάνα Ανδρέοβιτς: Μπορεί να τελείωσε μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ωστόσο η αγάπη της για την υποκριτική την οδήγησε στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, όπου και σπούδασε. Ο ρόλος της Εβελίνας που υποδύεται φέτος στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή» είναι για τη νεαρή ηθοποιό μια πρόκληση, ενώ αισθάνεται πολύ τυχερή για τη συνεργασία αυτή και ιδιαίτερα για τη συνύπαρξη της με τον παρτενέρ της τηλεοπτικά, τον Αντώνη Καρυστινό: «Ο Αντώνης με βοηθάει χωρίς να με καθοδηγεί, με προστατεύει και με απελευθερώνει. Είναι γενναιόδωρος και πρόθυμος να μοιραστεί. Η Εβελίνα, σε πρώτη ανάγνωση, είναι το αντίθετο της Αντριάνας. Όσο τη γνωρίζω, όμως, συνειδητοποιώ ότι μοιράζομαι μαζί της το πάθος για ζωή. Μοιράζομαι τον δυναμισμό της στον χώρο εργασίας της, έναν ανδροκρατούμενο χώρο και την προσπάθεια της να αφήσει το σημάδι της σε αυτόν».

Φιόνα Γεωργιάδη: Έχει πτυχίο και μεταπτυχιακό Νομικής, ενώ έχει αποφοιτήσει από ανωτέρα δραματική σχολή της Νέας Υόρκης. Η φετινή τηλεοπτική σεζόν τη βρίσκει στον «Πρίγκιπα της φωτιάς», τη νέα δραματική σειρά του open, ερμηνεύοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. «Η Άννα ανακαλύπτει ότι το παρελθόν της δεν διαδραματίστηκε όπως εκείνη νόμιζε. Η ηρωίδα θα βιώσει μεγάλες ανατροπές, γεγονός που θα δώσει και σε μένα τη δυνατότητα να εξερευνήσω περισσότερες επιλογές υποκριτικά» λέει η Φιόνα Γεωργιάδη, η οποία δεν κρύβει την αμηχανία της για τις ερωτικές σκηνές, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τις θεωρεί «άχαρο κομμάτι της δουλειάς». Παρ' όλα αυτά, δηλώνει τυχερή «διότι όλες της οι συνεργασίες έως τώρα ήταν ευτυχείς και αντιμετωπίστηκαν με πολύ χιούμορ και βέβαια επαγγελματισμό».

Στέλλα Κοσμοπούλου: Την πρώτη της εμφάνιση στη μικρή οθόνη, διεκδικώντας τηλεοπτικά πάντα τον Μάριο Αθανασίου -με τον οποίο συνεργάστηκαν θεατρικά το καλοκαίρι-, θα κάνει φέτος η Στέλλα Κοσμοπούλου, η οποία θα υποδυθεί στην «Ελεύθερη σχέση», τη νέα κωμική σειρά του Open μια σερβιτόρα που φτάνει στα άκρα για να χωρίσει τον κεντρικό ήρωα από την Κλαίρη (Δήμητρα Ματσούκα) «με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους. Παίζω την Πέπη, ένα κορίτσι ανεξάρτητο και δυναμικό, που φοβάται την απόρριψη και θέλει αγάπη και προσοχή» λέει, μεταξύ άλλων, η γλυκιά Στέλλα, η οποία σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ έχει τελειώσει και τη Δραματική Σχολή του Ιάσμου.

Πηγή: tv έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved