Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Κάθε μέρα ζω την απόρριψη»
Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Κάθε μέρα ζω την απόρριψη»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τον ρόλο της στο Greece’s next top model και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε.

Στις οντισιόν ήσουν πιο σκληρή πλέον δείχνει πιο επιεικής. Άλλαξες επειδή ο κόσμος σχολίασε αρνητικά την αυστηρότητα σας;

Δεν υπάρχει αλλαγή στη συμπεριφορά μου, ως Ηλιάνα είμαι η ίδια. Όταν μια κοπέλα που δεν έχει ιδέα τι της γίνεται έρχεται στο μυαλό και σου λέει «θέλω να κάνω αυτό και το άλλο» και προσπαθείς να της εξηγήσεις ότι αυτό δεν είναι εφικτό αλλά δεν το καταλαβαίνει, πρέπει αναγκαστικά να γίνεις λίγο πιο αυστηρός. Όταν πλέον έχουμε επιλέξει τα κορίτσια, πρέπει να τις υποστηρίξω. Επίσης, έχω να πω είναι ότι τα κορίτσια έρχονται οικειοθελώς. Σίγουρα κανένας μας δεν έχει την πρόθεση να προσβάλει κανέναν. Ίσα-ίσα που αυτό το σόου θέλει να δώσει μια ευκαιρία σε νέα κορίτσια να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Μην ξεχνάμε ότι ο χώρος είναι πολύ δύσκολος. Δεν είναι έτσι όπως τον βλέπουμε στο σόου: Αυτήν τη στιγμή βρίσκονται 20 κορίτσια σε ένα σπίτι που έχουν τα προβλήματα τους λυμένα, θα φύγουν με ένα έτοιμο book, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν 50.000 ευρώ με συμβόλαιο στο εξωτερικό, οπότε όλο αυτό είναι παιδική χαρά σε σχέση με την πραγματικότητα.

Τα αρνητικά σχόλια σε επηρεάζουν;

Όχι. Έχω ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ στη ζωή μου που δεν με επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Στέλνω σε όλους πολλή αγάπη.

Εσύ ως μοντέλο έχεις δεχτεί σκληρή κριτική και απόρριψη;

Φυσικά. Κάθε μέρα ζω την απόρριψη. «Γιατί το μαλλί σου είναι έτσι;», «Γιατί η μύτη σου είναι αλλιώς» κ.λπ. Αν αγαπάς τον εαυτό σου και ξέρεις ποιος είσαι δεν έχει καμία σημασία. Και τώρα δέχομαι σκληρή κριτική ως άνθρωπος.

Θα πήγαινες στο GNTM ως παίκτρια;

Για 50.000 ευρώ; Χτες!

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved