Η Ελένη Ουζουνίδου αποκαλύπτει τις εξελίξεις της σειράς «Πέτα τη φριτέζα»
Media

Η Ελένη Ουζουνίδου αποκαλύπτει τις εξελίξεις της σειράς «Πέτα τη φριτέζα»

Η Ελένη Ουζουνίδου αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στις εξελίξεις της σειράς «Πέτα τη φριτέζα».

Από ό,τι μαθαίνω, ο γάμος Ζαμπέλας και Αλέκου θα περάσει μία έντονη κρίση. Ισχύει;

Πρόσφατα έμαθα ότι κάποια στιγμή, στα προσεχή επεισόδια, ο γάμος τους θα κλονιστεί. Δεν νομίζω ότι θα φτάσουν στο... διαζύγιο. Πώς εξελίσσεται η κόντρα με τον Αντρέα; Η Ζαμπέλα και ο Αλέκος εμφανίζουν ένα αγαπημένο πρόσωπο, ότι είναι μία οικογένεια που θα στηρίξει τον Αντρέα. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι αφελής η Ζαμπέλα αλλά ο Αντρέας, που πιστεύει ότι είναι βράχος και δεν θα τον προδώσει ποτέ. Δεν υποπτεύεται καν ότι είναι λαμόγια και θέλουν να τον καταστρέψουν, χωρίς να λογαριάσουν τίποτα.

Θεατρικά τώρα, συνεχίζετε με την παράσταση «Άριστος» στο θέατρο του Νέου Κόσμου.

Πριν από λίγες ημέρες κάναμε πρεμιέρα στην κεντρική σκηνή του θεάτρου του Νέου Κόσμου, που παίζουμε κάθε Δευτέρα και Τβίτη. Η παράσταση βασίζεται στο βραβευμένο έργο του Θωμά Κοροβίνη «Ο γύρος του θανάτου» και αφορά τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, ο οποίος εκτελέστηκε το '68 ως ο φερόμενος «δράκος» του Σέιχ Σου. Μέσα, λοιπόν, από διάφορα ντοκουμέντα και τη μυθοπλασία παρουσιάζουμε πώς μπορεί να ήταν ο Αριστείδης Παγκρατίδης, ενώ πλανάται ένα ερώτημα αν ήταν αυτός ο «δράκος» ή όχι. Κατά 99,9% δεν ήταν ο πραγματικός «δράκος».

Παράλληλα, όμως, κάνεις πρόβες και για άλλα δύο θεατρικά έργα. Σωστά;

Το πρώτο έργο είναι η «Ψιλικατζού» και το έχει γράψει η Κωνσταντίνο Δελημήτρου, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καρατζιά, που θα παρουσιαστεί στο θέατρο Vault. Πρόκειται για την αληθινή ιστορία μιας ψιλικατζούς, η οποία έγραφε σ' ένα blog την καθημερινότητα της και τις επισκέψεις της σε γυναικολόγους στην προσπάθεια της να κάνει παιδί. Στο δεύτερο μέρος της σεζόν, θα βρίσκομαι στην παράσταση «Τα μάτια» του Πάμπλο Μεσίες σε σκηνοθεσία του Παντελή Δεντάκη. Η εν λόγω παράσταση θα φιλοξενηθεί στην κεντρική σκηνή του θεάτρου του Νέου Κόσμου.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved