Βασίλης Μίχας: «Είναι πολλά αυτά που με συμβουλεύουν καθημερινά οι συμπρωταγωνιστές μου»
Media

Βασίλης Μίχας: «Είναι πολλά αυτά που με συμβουλεύουν καθημερινά οι συμπρωταγωνιστές μου»

Ο Βασίλης Μίχας υποδύεται τον «Μάνο» στην «Επιστροφή». 

Ο νεαρός πρωταγωνιστής μίλησε για τον ρόλο του και την Δανάη, αλλά και για τις συμβουλές που του δίνουν οι συμπρωταγωνιστές του, οι οποίοι βρίσκονται αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής.

Η Δανάη είναι ουσιαστικά μια ξένη. Μπορεί ο Μάνος να παλέψει μέσα του τα αισθήματα που έχει για την κοπέλα που υποτίθεται ότι είναι αδελφή του;

«Είναι μια μεγάλη πάλη για τον ήρωα που υποδύομαι. Από τη μία πρέπει να κρατήσει τις αποστάσεις για να υποστηρίξει την υποτιθέμενη συγγένεια και από την άλλη η ερωτική έλξη είναι συνεχώς παρούσα. Είναι μια τρομερά , δύσκολη κατάσταση, δεδομένου ότι ο Μάνος γνωρίζει πως δεν είναι αδελφή του, αλλά δεν μπορεί να αφεθεί στο συναίσθημα του».

Μπορεί μια οικογένεια να ζήσει «φυσιολογικά» μετά την εξαφάνιση ενός μέλους της;

«Θα είναι πάντα ένα "αγκάθι", αφού στην περίπτωση της "Επιστροφής" δεν έχουν βρεθεί ποτέ ίχνη του παιδιού. Δεν νομίζω ότι κάποιος γονιός μπορεί να σταματήσει να ψάχνει και αυτό να μην έχει ένα κόστος στις σχέσεις της οικογένειας».

«Είναι πολλά αυτά που με συμβουλεύουν καθημερινά. Και δεν είναι μόνο για τη δουλειά αυτά που μαθαίνω, αλλά και για τη ζωή γενικότερα» εξήγησε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved