Media

Ελένη Μενεγάκη: Το συγκινητικά λόγια on air για το μαύρο στο MEGA

Gossip-tv Team

 Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να έχει τα γενέθλιά της, όμως ξεκίνησε την εκπομπή της – όχι με ευχές και με τραγούδι για τα γενέθλιά της – αλλά με δύο λόγια για το μαύρο που έπεσε στο Mega!

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της από το mega και τόνισε: «Όλοι θέλουμε να πούμε δυο λόγια. Δεν θέλω να πω το κλείσιμο, δε μ’ αρέσει η λέξη κλείσιμο. Δεν ξέρω τι σημαίνει για όλους σας ότι ξαφνικά ένα κανάλι με το οποίο ζούμε μαζί τα τελευταία σχεδόν 30 χρόνια, δεν υπάρχει πια στους δέκτες μας αλλά το μόνο σίγουρο είναι το Mega δεν έγινε τυχαία Μegaλο, έγινε από όλους εμάς που το αγαπούσαμε και το παρακολουθούσαμε. και φυσικά από όλους εκείνους που ήταν μέσα και έδωσαν ο καθένας τον καλύτερό του εαυτό για να γίνει αυτό το κανάλι μεγάλο»!
Και πρόσθεσε: «Χαμογελώ ακόμα γιατί στη ζωή θέλω να σκέφτομαι μόνο τα ωραία, δεν θέλω να μείνω με την πίκρα ότι δεν μπορώ να βλέπω MEGA, θέλω να μείνω με τις αναμνήσεις και τις σκέψεις και όλα αυτά που υπήρχαν και θα υπάρχουν με έναν τρόπο γιατί το υλικό υπήρχε και θα υπάρχει γιατί το υλικό είναι αυτό που έκανε το κανάλι μεγάλο. Πολλά θέλουμε να πούμε όλοι είτε περάσαμε είτε όχι από το κανάλι» Και συγκινημένη δήλωσε: «Το mega ήταν πολύ δυνατά στη ζωή μας»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved