Το τατουάζ: Κατερίνα Γερονικολού: Όσα αποκάλυψε για την απόφαση του δικαστηρίου
Media

Το τατουάζ: Κατερίνα Γερονικολού: Όσα αποκάλυψε για την απόφαση του δικαστηρίου

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για τις εξελίξεις στο «Τατουάζ» και την αντίδραση της Όλγας σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου. 

Φυσικά, αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική της κόρη, η οποία της λείπει, αφού δεν κάνουν μαζί γυρίσματα.

Καταπέλτης η απόφαση του δικαστηρίου για την Όλγα;

«Νομίζω ότι είναι η πιο κρίσιμη στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου, να καταδικαστεί ισόβια. Μπορώ μόνο να φανταστώ τι σημαίνει να φτάνεις στο έγκλημα, για την ασφάλεια του παιδιού σου. Ειδικά αν αφήνεις πίσω σου ένα παιδί και σε δεύτερη μοίρα έναν άντρα που αγαπάς».

Η Όλγα πώς θα διαχειριστεί, με τα νέα δεδομένα, τη σχέση της με τον Στέφανο;

«Καθώς είναι μια γυναίκα με ελεύθερο πνεύμα, που δεν θέλει να καταπιέζει και να καταπιέζεται, θεωρεί ότι καταστρέφει τη ζωή του Στέφανου, με το να υπάρχει στη ζωή του, έστω και μέσα από τη φυλακή. Η Όλγα προσπαθεί να μη φέρεται εγωιστικά και με ιδιοτέλεια. Μόνο με αγάπη, αυταπάρνηση και αξιοπρέπεια. Αν ήμουν στη φυλακή, θα ήθελα κάθε μία ώρα να έχω επισκεπτήριο τον άνθρωπο που αγαπώ και το παιδί μου».

Ζείτε ένα κρεσέντο στη σειρά αυτή την περίοδο;

«Υποκριτικά είναι κρεσέντο ανατροπής. Αξέχαστη θα μου μείνει η στιγμή, όταν το καλοκαίρι μου τηλεφώνησε η Βάνα Δημητρίου, που γράφει το σενάριο, για να με ενημερώσει τι ακριβώς θα συμβεί. Βρισκόμουν σε χαλαρή κατάσταση και με τα λεγόμενα της ανέβηκε η αδρεναλίνη μου! Συνειδητοποίησα ότι για μένα η σειρά αλλάζει, τουλάχιστον προσωρινά. Παίζω με διαφορετικούς ηθοποιούς. Είδαμε το δικαστήριο».

Σας λείπει η τηλεοπτική σας κόρη;

«Πάρα πολύ. Μου λείπει η Τζουλιάνα, που υποδύεται τη Λήδα. Όταν ένα ολόκληρο χειμώνα ζεις με ένα παιδάκι τόσες ώρες στο γύρισμα και ξαφνικά δεν το βλέπεις, γιατί δουλεύουμε ξεχωριστά, νιώθεις την έλλειψη».

Μικρή ονειρευόσασταν να γίνετε ηθοποιός;

«Τα επαγγέλματα που μου άρεσαν είναι του εκπαιδευτικού, δηλαδή δασκάλα. Τελικά, έγινε η αδελφή μου. Μου άρεσε η ψυχολογία, η δημοσιογραφία» είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved