Σοφία Παπαϊωάννου: «Με απογοητεύει ό,τι έχει να κάνει με διχασμό»
Media

Σοφία Παπαϊωάννου: «Με απογοητεύει ό,τι έχει να κάνει με διχασμό»

Για όσα την απογοητεύουν στην καθημερινότητα της αλλά και στη χώρα μας μίλησε η Σοφία Παπαϊωάννου.

Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια της εκπομπής «360°» σε πρόσφατη συνέντευξη της, αναφέρθηκε επίσης στο πότε η επιτυχία μπορεί να γίνει επικίνδυνη και στο τι σημαίνει για εκείνη ποιότητα ζωής.

-Τι σας απογοητεύει;

«Η κακία. Με στενοχωρεί βαθιά, γιατί εγώ κινούμαι έμφυτα με καλοσύνη. Νομίζω πως αν όλοι φερόμαστε πιο καλοσυνάτα, η ζωή μας θα ήταν πιο εύκολη. Σε επίπεδο χώρας, με απογοητεύει ότι δεν κινούμαστε ενωμένοι για να βγούμε από τη δύσκολη κατάσταση μας. Με απογοητεύει ό,τι έχει να κάνει με διχασμό».

-Τι σημαίνει για σας ποιότητα ζωής;

«Να ζεις και να φέρεσαι όσο πιο κοντά μπορείς σε αυτά που πραγματικά θέλεις και ονειρεύεσαι. Να είσαι επομένως ελεύθερος. Μετά έρχονται οι φίλοι, η αγάπη, η επιτυχία όπως την εννοεί κανείς».

-Η επιτυχία πότε μπορεί να γίνει επικίνδυνη;

«Αν κάποιος θεωρεί επιτυχία το ότι είναι διάσημος και οι άνθρωποι τον αναγνωρίζουν στο δρόμο, μόλις αυτό σταματήσει, είναι δύσκολο να το διαχειριστεί. Γιατί έχει συνδέσει την επιτυχία με αυτό που πιστεύουν οι άλλοι για εκείνον κι όχι με αυτό που θέλει εκείνος ή εκείνη πραγματικά. Επιτυχία σημαίνει να κάνεις ό,τι είναι πιο κοντά στην ψυχή σου και στα πιστεύω σου. Τότε είναι σίγουρη επιτυχία και ποτέ επικίνδυνη», λέει στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved