Aλέξανδρος Σταύρου: «Ο μεγαλύτερος εφιάλτης είναι να σου απαγάγουν το παιδί»
Media

Aλέξανδρος Σταύρου: «Ο μεγαλύτερος εφιάλτης είναι να σου απαγάγουν το παιδί»

Υποδύεται τον ντετέκτιβ που θα λύσει το... μυστήριο της «Επιστροφής» του Μάνου στην ομώνυμη σειρά του ΑΝΤ1, που... σκοράρει ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης!

Ο Αλέξανδρος Σταύρου σε συνέντευξή του εξηγεί γιατί είπε «ναι» στην καθημερινή σειρά.

«Το δέλεαρ ήταν η ίδια η «Επιστροφή», ένα καθαρόαιμο αστυνομικό σίριαλ. Ως τηλεθεατής, όποτε βρίσκω χρόνο, μου αρέσει να βλέπω ξένες αστυνομικές σειρές γιατί με κρατούν σε εγρήγορση. Θεωρώ ότι έχει ξεκάθαρη δράση, γι’ αυτό και ο βασικός της όρος είναι να κρατήσει η σειρά μόνο 60 επεισόδια... Μέχρι τον Φεβρουάριο. Παρά την επιτυχία της, δεν πρόκειται να συνεχιστεί» αναφέρει.

Ο ηθοποιός χαρακτηρίζει το σενάριο του σίριαλ «πολύ δυνατό» και σημειώνει: «Ο μεγαλύτερος εφιάλτης για έναν γονιό είναι να του απαγάγουν το παιδί. Και μόνο ως εφιάλτη να το δεις στον ύπνο σου, θα σηκωθείς σοκαρισμένος και καταϊδρωμένος. Και, δυστυχώς, υπάρχουν οικογένειες που τους έχει συμβεί. Η κεντρική ηρωίδα (Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους), όπως και οι γονείς του Μπεν, δεν σταματάει με τίποτα να ψάχνει το παιδί της. Γι’ αυτήν η αποστολή της ζωής είναι να βρεθεί ο γιος της». Ο Πέτρος, ο ντετέκτιβ που υποδύεται, τρέφει αισθήματα για την κεντρική ηρωίδα. «Κι αυτό είναι ένα στοιχείο που με τράβηξε στον νέο μου ρόλο, γιατί ο ήρωάς μου δεν είναι μονοδιάστατος» τονίζει ο ηθοποιός στην Espresso και συνεχίζει: «Για το ακέραιο του χαρακτήρα του, το να είναι κρυφά ερωτευμένος με την Ελενα, ενώ ξέρει ότι είναι παντρεμένη και ότι κουβαλά τον σταυρό της εξαφάνισης του γιου της, είναι ένας μεγάλος συναισθηματικός πόλεμος. Ο Πέτρος βάζει τη λογική, όμως, πάνω από το συναίσθημα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved