Ποιο κορίτσι από το GNTM είχε βγει «Miss Μακεδονία»;
Media

Ποιο κορίτσι από το GNTM είχε βγει «Miss Μακεδονία»;

To GNTM έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και όχι άδικα, αφού τα όσα διαδραματίζονται μέσα στο σπίτι προκαλούν ίντριγκες ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες.

Ένα από τα κορίτσια του reality μόδας, πριν μερικά χρόνια είχε πάρει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Μακεδονίας-Θράκης και μάλιστα είχε κερδίσει τον τίτλο «Miss Μακεδονία-Θράκη».

Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο, όπου οι χρήστες του twitter της έχουν δώσει τον τίτλο της «ανακατώστρας» και όχι άδικα, αφού δημιουργεί ίντριγκες και συνέχεια κάνει παράπονα για τις κριτικές που την κάνουν οι κριτές του GNTM.

Η 25χρονη σήμερα Μέγκι το 2013 πήρε μέρος στα καλλιστεία και το gossip-tv.gr έψαξε και βρήκε φωτογραφίες από την βραδιά εκείνη. Όπως, θα δείτε η Μέγκι του τότε δεν έχει καμία σχέση με την Μέγκι του σήμερα, αφού έχει αλλάξει αρκετά η εξωτερική της εμφάνιση και σε αυτό οφείλεται το make over του GNTM.

Η Μέγκι Ντρίο κατάγεται από την Αλβανία και έγινε μοντέλο για να κάνει το χατίρι της μαμάς της. Μάλιστα, προτιμά την πασαρέλα από το να είναι φωτομοντέλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved