Media

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Κατέρρευσε η Μπακοδήμου: «Με πονάει πάρα πολύ…»

Gossip-tv Team

Μία ταλαντούχα ομάδα από παιδιά στάθηκε η αφορμή για να κάνει κατάθεση ψυχής η Μαρία Μπακοδήμου στο Ελλάδα έχεις ταλέντο

Tα κορίτσια παρουσίασαν μία σπουδαία χορογραφία που είχε ως θέμα της τα παιδιά που πέφτουν θύματα του πολέμου. Η ιστορία που διαδραματιζόταν πάνω στη σκηνή, πραγματικά συγκίνησε τους κριτές αλλά κυρίως τη Μαρία Μπακοδήμου.

Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της και έχοντας καταρρεύσει συναισθηματικά, με αυτό που μόλις είχε δει η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων: «Με πονάει πάρα πολύ που είμαστε στο 2018 και συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν μου αρέσει που είμαι σε αυτή την κατάσταση. Δεν θέλω να δείχνω έτσι και να υπάρχουν παιδιά που είναι σε αυτή την κατάσταση... Συγκίνηθηκα πολύ με το μήνυμά σας...».

«Στα δύο χρόνια που είμαστε στο Ελλάδα έχεις ταλέντο, είστε το μοναδικό χορευτικό που έκανε τη Μαρία να κλάψει» σχολίασε από την πλευρά του ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τα κορίτσια που βρίσκονταν στη σκηνή αποκάλυψαν πως η ιστορία που είχαν μόλις παρουσιάσει ήταν προσωπική εμπειρία της δασκάλας τους, της Ναταλίας. Όταν η δασκάλα βγήκε στη σκηνή, αποκάλυψε την ιστορία της κλαίγοντας και φυσικά έκανε τους κριτές να δακρύσουν. Δείτε παρακάτω το βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved