Φωτεινή Πετρογιάννη: Η πλαστική στη μύτη, η προσωπική ζωή και ένα... παιδί!
Media

Φωτεινή Πετρογιάννη: Η πλαστική στη μύτη, η προσωπική ζωή και ένα... παιδί!

Η Φωτεινή Πετρογιάννη την οποία παρακολουθούμε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ανοίγει τα χαρτιά της και μιλάει για όλα και κυρίως για την πλαστική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε... 

Σου ήταν εύκολο να μιλήσεις για την πλαστική που έκανες στη μύτη;

Οι συνάδελφοι που με συναντούσαν στον σταθμό με ρωτούσαν: «Τι έκανες και ομόρφυνες;». Δεν το κατάλαβαν πάρα πολλοί. Μπορεί βέβαια κάποιοι να το καταλάβαιναν και να μην ήθελαν να με φέρουν σε δύσκολη θέση. Πάντα το έλεγα και στα social media, παντού. Εχω βέβαια κουραστεί λίγο από τους κακεντρεχείς και με έχουν φέρει πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Μιλάω για τα social media και για σχόλια του τύπου «σε αναγνωρίζουμε πια μόνο από τη φωνή».

Είσαι υπέρ του να βελτιώνουμε στην εμφάνιση τα πράγματα που δεν μας αρέσουν; Θα το ξαναέκανες;

Θα το έκανα 100 φορές. Απλώς δεν είμαι της υπερβολής. Θεωρώ, όταν ξεκινάς να κάνεις τέτοιου είδους επεμβάσεις, μπορείς πάρα πολύ εύκολα να ξεφύγεις. Είναι κάτι που θεωρώ λάθος. Εγώ για την επόμενη 15ετία δεν έχω σκοπό να αλλάξω κάτι άλλο πάνω μου.

Κι από προσωπική ζωή;

Είναι πάρα πολύ καλά. Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, δεν έχω άγχος του να κάνω οικογένεια και παιδιά. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να υποστηρίξει ένα παιδί και μια οικογένεια. Οπως σέβομαι τις γυναίκες που κάνουν παιδιά και οικογένεια, έτσι σέβομαι και εκείνες που επιλέγουν να μην κάνουν.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved