Παππά-Μιχαήλ: «Αυτό που έγινε με το Τατουάζ δεν το περίμενε κανείς»
Media

Παππά-Μιχαήλ: «Αυτό που έγινε με το Τατουάζ δεν το περίμενε κανείς»

Η Δανάη Παππά και ο Στέφανος Μιχαήλ είναι δυο από τους πρωταγωνιστές του Τατουάζ

Οι δυο τους μίλησαν για την επιτυχία της σειράς και το γεγονός ότι ο Alpha προτίμησε να βάλει μια σειρά απέναντι από reality.

Περιμένατε αυτή τη μεγάλη επιτυχία της σειράς όταν πρωτοξεκινούσατε;

«Ξέροντας τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου, έχοντας δει την επιτυχία του «Μπρούσκο» και γενικότερα τα όσα έχουν κάνει στην τηλεόραση, είχαμε την αίσθηση ότι θα πάει καλά. Αυτό, όμως, που έγινε δεν το περίμενε κανείς. Αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο, που εντυπωσιαστήκαμε ευχάριστα» είπε η Δανάη Παππά και ο Στέφανος Μιχαήλ συνέχισε: «Με το χέρι στην καρδιά θα πω ότι έχω ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες γι' αυτή τη δουλειά. Γνωρίζοντας κι εγώ καλά τον Ανδρέα και τον Κούλλη, έχοντας βρεθεί και στο «Μπρούσκο», πιστεύω ότι η σειρά θα πάει και τρίτη σεζόν. Το «Τατουάζ» είναι πρώτο αυτή τη στιγμή και πιστεύω ότι δεν θα χάσει το κοινό του. Έχει ένα υπέροχο σενάριο, η εταιρία παραγωγής είναι εξαιρετική, το καστ αποτελείται από τεράστια ονόματα που χαίρεσαι να τους βλέπεις να παίζουν»

Ήταν έκπληξη και το ότι ο Alpha «χτύπησε» την prime time με ένα σίριαλ στην εποχή των ριάλιτι σόου;

Δ. Π: «Σίγουρα, μπήκαμε απέναντι από το «Nomads», το «Survivor», ήταν τρομερό στοίχημα για το κανάλι να δώσει χώρο στη μυθοπλασία σε μία τέτοια ζώνη, κάναμε τη διαφορά. Να πω, δε, ότι ο ΑΙΡΗΑ δίνει γενικά χώρο στη μυθοπλασία, είναι ίσως το μόνο κανάλι που στηρίζει τόσο τις σειρές»

Στ. Μ: «Νιώθω ότι όντως κάναμε τη διαφορά, είναι τιμή για τον Alpha που στάθηκε στο ύψος του και δεν προτίμησε την εύκολη λύση και επιλογή των ριάλιτι» εξήγησαν στο tvkouskous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved