Βασάλος: «Στην Ευρυδίκη στέλνω µηνύµατα κατά τη διάρκεια της εκποµπής και τα βλέπει στο διάλειµµα»
Media

Βασάλος: «Στην Ευρυδίκη στέλνω µηνύµατα κατά τη διάρκεια της εκποµπής και τα βλέπει στο διάλειµµα»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φέτος συμμετέχει στην εκποµπή «Έλα χαμογέλα», που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου στο Open TV η οποία έκανε πρεμιέρα προ λίγων ημερών.

«Η Σίσσυ είναι το κεντρικό πρόσωπο και ο Παύλος µε την εµπειρία του µας δίνει τη ροή της εκποµπής. Ο τίτλος είναι κοµµένος και ραµµένος για την παρέα µας και προσωπικά το χαµόγελο µου φτιάχνει τη µέρα. Φιλοδοξούµε να δώσουµε πολλά χαµόγελα», λέει στη Realnews µε ενθουσιασµό ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος δεν θα σταµατήσει να παρακολουθεί την αγαπηµένη του, µε την οποία φέτος χωρίζουν τηλεοπτικά (σ.σ.: πέρυσι παρουσίαζαν µε την Ντορέττα Παπαδηµητρίου εκποµπή στον ΣΚΑΪ για το «Survivor»), καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συµµετέχει στην εκποµπή της Ναταλίας Γερµανού στον Alpha.

«Πάντα παρακολουθεί ο ένας τον άλλο. Υπάρχει επικοινωνία και ενδιαφέρον εκατέρωθεν, βέβαια πάντα µε αντικειµενικότητα χωρίς να χαϊδεύουµε αυτιά. Αν δεν µου αρέσει κάτι, δεν θα της το κρύψω για να µην τη στεναχωρήσω. Πιστεύω πως αυτό είναι το καλύτερο γιατί βοηθάς τον άνθρωπό σου να εξελιχθεί. Την παρακολουθώ και της κάνω παρατηρήσεις που αφορούν τα µαλλιά, το ντύσιµο, αλλά και κάτι που θα πει αν δεν µου αρέσει. Της στέλνω µηνύµατα κατά τη διάρκεια της εκποµπής και τα βλέπει στο διάλειµµα. Αλλά και η Ευρυδίκη µε προσέχει. ∆εν έχει έρθει ακόµα από το κανάλι, αλλά πέρυσι στον ΣΚΑΪ µε έβλεπε από το µόνιτορ και µου έκανε τις παρατηρήσεις της».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved