Γιώργος Μαυρίδης: «Η τηλεόραση έχει τα ωραία της, έχει και κάποια όμως τα οποία δεν μου πολυαρέσουν»
Media

Γιώργος Μαυρίδης: «Η τηλεόραση έχει τα ωραία της, έχει και κάποια όμως τα οποία δεν μου πολυαρέσουν»

Ο Γιώργος Μαυρίδης άφησε για λίγο το τιμόνι του «Beat Buzzer» και εξήγησε πως ξεκίνησε η συγκεκριμένη ιδέα της εκπομπής.

Σε συνέντευξή του μίλησε επίσης για το πώς νιώθει ως παρουσιαστής και παραγωγός για το αν η συμμετοχή του στο «Nomads» είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Πως ξεκίνησε η ιδέα του «Beat Butter»;

«Όταν ήμουν πιτσιρικάς, μαζί με τον φίλο μου, Σταύρο, κάναμε εκδρομές με το αυτοκίνητο. Για να περάσει η ώρα εφευρίσκαμε διάφορα παιχνίδια. Παίζαμε τα μουσικά κομμάτια και περνούσαμε τόσο ωραία χαλαρά, που μέχρι να τελειώσουμε το κάθε παιχνίδι φτάναμε στον προορισμό. Στις διαδρομές αυτές, ξέρεις, γενικά, έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια. Έχουμε βρει ιδέες δυνατές».

Πως νιώθεις ως παρουσιαστής πια αλλά και ως παραγωγός;

«Νιώθω όμορφα και πάρα πολύ χαρούμενος. Δούλευα την ιδέα δύο χρόνια πριν την δώσω στον ΑΝΤ1. Φαντάσου ότι το κανάλι διάλεξε το πρότζεκτ πολύ πριν κλείσω τη συμμετοχή μου στο «Nomads». Βγήκε όμως φέτος, διότι ο όγκος δουλειάς είναι μεγάλος και στην παραγωγή του αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα κομμάτια».

Η συμμετοχή σου στο «Νomads» είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα;

«Μην το λες φιλανθρωπικό, γιατί όλοι οι άνθρωποι φιλάνθρωποι είμαστε ως προς το συνάνθρωπο μας. Γεννιόμαστε για να αγαπάμε και να προσφέρουμε. Τι σημαίνει φιλάνθρωπος; Μου έδωσαν κάποια χρήματα από το κανάλι για να μπω στο παιχνίδι και εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία προς το καλό. Αυτό είναι όλο.

Εξ ορισμού η πράξη που έκανες ως φιλανθρωπική ορίζεται...

«Ας την πούμε αλληλεγγύη».

Εάν η τηλεόραση ήταν φαγητό, τι γεύση θα είχε;

«Θα έλεγα γλυκόξινο. Έχει τα ωραία του, έχει και κάποια όμως τα οποία προσωπικά δεν μου πολυαρέσουν», λέει στο 7MEΡΕΣ TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved