Media

GNTM: Καρφώνουν την Άννα Αμανατίδου: «Είναι διπρόσωπη»

Gossip-tv Team

Κόντρες, ίντριγκες και νεύρα επικρατούν ανάμεσα στα κορίτσια του Greece' s Next Top Model.

Οι κοπέλες που διεκδικούν τον τίτλο του Next top model της χώρας μας έχουν αρχίσει να δείχνουν τα… νύχια τους στις συμπαίκτριές τους μιας και ο ανταγωνισμός χτυπάει πλέον… κόκκινο!

Η γνωστή… τριάδα του παιχνιδιού, οι τρεις κολλητές φίλες, η Μέγκι, η Μικαέλα Φωτιάδη και η Εύη Ιωαννίδου τώρα έχουν βάλει στο στόχαστρό τους την Άννα για την οποία όλο και κάτι έχουν να πουν με την πρώτη ευκαιρία.

Σε κάθε δοκιμασία και ειδικά στην αποψινή οι δύο από τις τρεις κοπέλες καταφέρονται εναντίον της Άννας για την οποία συχνά σχολιάζουν πως δεν είναι μοντέλο.

«Δεν είμαι Άννα Αμανατίδου να είμαι κριτής» είπε η Μικαέλα στη Μέγκι σε μία συζήτηση που είχαν για το ποια μπορεί να φύγει από το παιχνίδι. Η Μικαέλα άφησε να εννοηθεί πως η Άννα δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και σχολιάζει τα πάντα. "Είναι χορεύτρια, δεν είναι μοντέλο" πρόσθεσε η Μέγκι.

«Είναι διπρόσωπη» ακούστηκε να λέει η Μέγκι λίγο αργότερα προσθέτοντας πως η ίδια δεν λέει ψέματα και πως η Άννα δεν κάνει τίποτα για να φτιάξει την εικόνα της. "Θέλει μόνο να αυξήσει τους followers της επειδή είναι fashion blogger" είπε η Μέγκι για να προσθέσει με δόση... κακίας η Μικαέλα: "Αν είναι αληθινοί οι followers της".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved