Παππά - Μιχαήλ: «Ακόμη και σ’ εμάς προκαλεί έκπληξη το σενάριο»
Media

Παππά - Μιχαήλ: «Ακόμη και σ’ εμάς προκαλεί έκπληξη το σενάριο»

Η Δανάη Παππά και ο Στέφανος Μιχαήλ, οι πρωταγωνιστές του «Τατουάζ» μίλησαν για την έκπληξη που τους προκαλεί το σενάριο κάθε φορά που το παίρνουν στα χέρια τους.

Οι δύο ηθοποιοί σχολίασαν επίσης πως βιώνουν την επιτυχία της σειράς του Alpha.

Πόσο δύσκολο είναι να κρατάτε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών 8 ώρες την εβδομάδα;
Δ. ΠΑΠ.: «Είναι πολύ δύσκολο, αλλά είμαστε μία μεγάλη ομάδα και η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου εκπλήσσει ακόμη κι εμάς, όταν παίρνουμε στα χέρια το σενάριο. Πολλές φορές δεν πιστεύω πόσα ενδιαφέροντα πράγματα γράφει. Το θετικό αυτής της σειράς είναι ότι η ιστορία βασίζεται σε πολλούς ανθρώπους, ναι μεν πολλά ξεκινούν από την Αννα και τον Αλεξ, όμως το ενδιαφέρον μένει αμείωτο και για τα άλλα stories που εκτυλίσσονται».
ΣΤ. ΜΙΧ.: «Πολύ δύσκολο και συμφωνώ με τη Δανάη ότι πολλές φορές μας προκαλούν έκπληξη το σενάριο και οι εξελίξεις αυτού. Για να είμαι ειλικρινής, ήταν και δική μου απορία το πώς θα κρατάμε συντροφιά 4 φορές την εβδομάδα για δύο ώρες! Τελικά, τα καταφέραμε και ο κόσμος είναι ακόμη εκεί».

Tην επιτυχία της σειράς πως την καταλαβαίνετε-βιώνετε; Απο τα νούμερα τηλεθέασης και μόνο; Απο την αγάπη του κόσμου;
Δ. ΠΑΠ.: «Ενημερώνομαι για την τηλεθέαση, κυρίως όμως εισπράττω την αγάπη του κόσμου. Δεν μπορούσα να το φανταστώ όλο αυτό. Αρχικά δεν σου κρύβω ότι φοβόμουν, ήμουν ένα νέο πρόσωπο και η επιλογή μου για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν ρίσκο για μένα, για την παραγωγή, για το κανάλι. Δεν ήξερα λοιπόν τι θα πει ο κόσμος. Αυτό που ζω είναι μοναδικό, με αγκαλιάζουν, μου μιλάνε με τόσο ωραία λόγια, ειλικρινά συγκινούμαι».
ΣΤ. ΜΙΧ.: «Την αγάπη του κόσμου την εισπράττω στο δρόμο, στο Instagram. Εχω άπειρα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εντυπωσιάζομαι. Μας συναντούν και μας παίρνουν αγκαλιά, μας κάνουν να νιώθουμε ξεχωριστοί».

Πηγή: TV Kous Kous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved