Παππά - Μιχαήλ: Το «τατουάζ», η εικόνα και η αναγνωρισιμότητα
Media

Παππά - Μιχαήλ: Το «τατουάζ», η εικόνα και η αναγνωρισιμότητα

Για δεύτερη σεζόν το «Tατουάζ» καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Οι δύο πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς, Δανάη Παππά και Στέφανος Μιχαήλ, σε πρόσφατη συνέντευξή τους, ανέφεραν κατά πόσο το «τατουάζ» έχει αλλάξει τη ζωή τους…

Κατά πόσο το «τατουάζ» σας έχει αλλάξει τη ζωή;
Δ. ΠΑΠ.: «Πολύ, πάρα πολύ! Εκεί που έβγαινα έξω με τους φίλους μου και δεν σκεφτόμουν τι θα πω, τι θα ανεβάσω στα Social media, ξαφνικά όλα αλλάζουν, θέλω να πω ότι φιλτράρω τα πάντα, σκέφτομαι τι θα πω, τι θα ποστάρω, προτιμώ πλέον να κρατώ πράγματα για τον εαυτό μου. Ο βασικός λόγος γι' αυτό είναι ότι βλέπω ότι το κοινό που με ακολουθεί είναι μικρότερης ηλικίας και θέλω να είμαι ένα σωστό πρότυπο. Δεν θέλω να με συναντήσει ένας γονέας στο δρόμο και να μου πει ότι ασκώ κακή επιρροή στο παιδί του».

ΣΤ. ΜΙΧ.: Νομίζω ότι δεν μου άλλαξε τη ζωή. Ολο αυτό το βλέπω ως δουλειά, η οποία συνοδεύεται από δημοσιότητα και αναγνωρισιμότπτα. Δεν θέλω να χάσω τον Στέφανο που υπήρχε πριν από το «Τατουάζ». Νομίζω, λοιπόν, ότι δεν έχω αλλάξει καθόλου».

Παρότι έχετε μεγάλη αναγνωρισιμότητα, προσέχετε που μιλάτε, που δίνετε συνεντεύξεις και πότε...
Δ.ΠΑΠ.: «Πριν ασχοληθώ με την τηλεόραση, παρακολουθούσα καλλιτέχνες, ηθοποιούς. Οταν έβλεπα έναν άνθρωπο να είναι παντού, σταματούσα να έχω ενδιαφέρον. Θεωρώ ότι δεν μπορείς να είσαι συνέχεια παντού, να μιλάς συνεχώς, να βρίσκεσαι παντού. Δεν θέλω να λέω συνεχώς τα ίδια πράγματα στις συνεντεύξεις μου, δεν μου αρέσει να αναλώνομαι. Είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο δεν απαντώ για την προσωπική μου ζωή, ο κόσμος ξέρει ήδη τι θα απαντήσω - το έκανα μία φορά, γιατί πρέπει να απαντάω συνεχώς στην ίδια ερώτηση; Αν αλλάξει κάτι, θα είμαι η πρώτη που θα το πώ».

ΣΤ. ΜΙΧ.: «Δεν θέλω να καίω την εικόνα μου δίνοντας συνεχώς συνεντεύξεις, κάνοντας εξώφυλλα. Ολο αυτό που συμβαίνει με τη σειρά είναι αρκετό».

Πηγή: TV Kous Kous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved