Ευγενία Ξυγκόρου: «Είχα απλά τη μεγάλη τύχη να πέσουν πάνω στο προφίλ μου στο Facebook»
Media

Ευγενία Ξυγκόρου: «Είχα απλά τη μεγάλη τύχη να πέσουν πάνω στο προφίλ μου στο Facebook»

Στη πρώτη της τηλεοπτική δουλειά είχε την τύχη να βρίσκεται σε ένα μεγάλο κανάλι και με συνεργάζεται με καταξιωμένους ηθοποιούς.

Η Ευγενία Ξυγκόρου μιλάει για το ρόλο της Δανάης στη σειρά «Η επιστροφή» του ΑΝΤ1 και για τις συμβολές που της δίνουν οι συμπρωταγωνιστές της.

Τι σου αρέσει περισσότερο στον ρόλο της Δανάης και τι σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα;
«Δεν υπάρχει κάτι που να με κάνει να αισθάνομαι άβολα με τη Δανάη! Στα πρώτα γυρίσματα με άγχωνε, γιατί δεν την ήξερα ακόμα, αλλά τώρα έχει πάρει σάρκα και οστά και μου αρέσει πολύ! Αυτό που μου αρέσει περισσότερο πάνω της είναι η αντίθεση σοβαρότητας - παιδικότητας που έχει».

Μπορεί μια οικογένεια να ζήσει «φυσιολογικά» μετά την εξαφάνιση ενός μέλους της;
«Δεν νομίζω ότι η απώλεια ενός μέλους μιας οικογένειας είναι κάτι που μπορεί να ξεπεραστεί ποτέ. Όπως βλέπουμε και στη σειρά, το κάθε μέλος μπορεί να βιώνει αυτή την απώλεια με διαφορετικό τρόπο, πράγμα που επηρεάζει τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια και ο ψυχικός τραυματισμός συνεχίζεται».

Πώς είναι να παίζεις σε μια τηλεοπτική δουλειά στο prime time μεγάλου καναλιού;
«Νιώθω πολύ τυχερή που η πρώτη μου δουλειά είναι σε ένα μεγάλο κανάλι, σε αυτή τη ζώνη και με αυτούς τους συνεργάτες».

Τι σου λένε οι διάσημοι συμπρωταγωνιστές σου;
«Να είμαι ήρεμη και όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένη στη δουλειά μου».

Γι' αυτόν τον ρόλο σε ανακάλυψαν μέσω Facebook! Χρησιμοποιείς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθείς τη δουλειά σου;
«Όχι, και γενικά δεν θεωρώ ότι προβάλλομαι σε μεγάλο βαθμό στα social media. Είχα απλά τη μεγάλη τύχη να πέσουν πάνω στο προφίλ μου», λέει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved