Media

Συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας στην Μελέτη για την επίθεση του σκύλου στο μηνών μωρό της

Gossip-tv Team

Η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της «Μετά τα μεσάνυχτα» στον Alpha είχε καλεσμένη τη Σοφία Κάσκαρη, που πέρυσι το σκυλί της οικογένειας όρμισε στο 10 μηνών κοριτσάκι της προκαλώντας σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Η Σοφία περιέγραψε στην Ελεονώρα τις στιγμές που έζησε μετά την επίθεση του σκυλιού της στο μωράκι της.

Η Σοφία ανέφερε: «Φεύγουμε το βράδυ της προηγούμενης μέρας και πάμε στη Ναύπακτο, στο εξοχικό του νονού της μικρής. Κοιμόμαστε το βράδυ. Ξυπνάμε, παίζουμε. Κάποια στιγμή το παιδί κοιμήθηκε. Απασχολήσαμε αρκετή ώρα το σκυλί γιατί ήταν και σε καινούριο περιβάλλον και ήταν λίγο αγχωμένη. Δεν είχε ξαναπάει στο συγκεκριμένο σπίτι. Δένουμε το σκυλί και ετοιμαζόμαστε να πάμε για μπάνιο. Άντρας μου ξεπαρκάρει το αυτοκίνητο και ο κουμπάρος μου κλείνει την πόρτα. Κι εγώ είμαι έξω με το σκυλί και το παιδί. Αφήνω κάτω το παιδί για να μετακινήσω ελάχιστα το μπολ του νερού ώστε να είναι στον ίσκιο και κατευθείαν επιτίθεται στο παιδί. Ενώ η Μπαλού ήταν δεμένη και ήταν μακριά δεμένη, για κάποιο λόγο τεντώθηκε ο ιμάντας, δεν ξέρω, πήρε αυτά τα εκατοστά που ήθελε για να την αρπάξει. Και το παιδί μπουσούλησε μάλλον προς το μέρος της. Και το βούτηξε από το αριστερό μάγουλο και κλείδωσε.

Φώναξα τον άντρα μου. Ήταν στα 60-70 μέτρα. Βγήκε ο κουμπάρος μου και έκανε από τις πιο σωστές κινήσεις. Ενώ εγώ πάλευα να ανοίξω το στόμα του σκυλιού, ο κουμπάρος μου βούτηξε το σκυλί από τον λαιμό, γιατί τα πιτ μπουλ κουνάνε συνήθως το κεφάλι όταν κλείνουν. Με το που ήρθε ο άντρας μου της άνοιξε κατευθείαν το στόμα ενώ εγώ προσπαθούσα για ώρα. Η ιστορία κράτησε περίπου 15- 17 δευτερόλεπτα. Από το σοκ δεν θυμάμαι πάρα πολλά πράγματα. Ασυναίσθητα έκλεισα το παιδί στην αγκαλιά μου, οπότε δεν είδα ακριβώς τι έχει συμβεί. Μόνο αίμα. Πολύ αίμα».
Και υπογράμμισε πως νιώθει τύψεις:
«Τύψεις από την αρχή μέχρι και τώρα. Από το δάγκωμα του σκύλου χτυπήθηκε το προσωπικό νεύρο. Δεν κουνούσε την αριστερή πλευρά του χείλους. Οι γιατροί πάλεψαν πολύ. Είναι ένα μωρό τραυματισμένο, πονάει, δεν μπορεί να μου πει που, δεν μπορεί να εκφραστεί και εμείς προσπαθούμε να την κάνουμε να ξεπεράσει τον πόνο. Δώσαμε βάση στην ψυχολογία της. Είχε συνέχεια εφιάλτες. Δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Ο μεγαλύτερος της ύπνος με το που βγήκε ήταν 20 λεπτά. Τις δικές μου τύψεις τις αντιμετώπισα με ψυχολόγο»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved