Η πραγματική σύζυγος του τηλεοπτικού Μηνά, αποκαλύπτει: «Ο Αντώνης ώρες ώρες είναι ίδιος ο Μηνάς...»
Media

Η πραγματική σύζυγος του τηλεοπτικού Μηνά, αποκαλύπτει: «Ο Αντώνης ώρες ώρες είναι ίδιος ο Μηνάς...»

Η Νατάσα Ασίκη, η οποία εισέβαλε στην επιτυχημένη σειρά Μην αρχίζεις την μουρμούρα ως Λιλίκα, πρώην του Μηνά -κατά κόσμον Αντώνη Αντωνίου- δηλώνει φαν της τηλεοπτικής αυτής δουλειάς! 

«Βλέπω τη "Μουρμούρα" φανατικά. Όλα τα ζευγάρια είναι αγαπημένα μου, αλλά ο Μηνάς και η Βούλα μου ταιριάζουν πιο πολύ λόγω ηλικίας, οπότε είμαι πιο κοντά τους. Μου αρέσουν όμως όλα τα ζευγάρια, γιατί ηλικιακά είναι η εξέλιξη του Μηνά και της Βούλας. Όλα τα ζευγάρια που έχουν μπει στη σειρά ταιριάζουν, αλλιώς δεν θα πήγαινε η συγκεκριμένη παραγωγή και τόσα χρόνια. Όποιος μπαίνει στη σειρά είναι ένας και ένας... Είναι ιδανικός και αφήνει το λιθαράκι του. Γι' αυτό η σειρά προχωράει με μεγάλη τηλεθέαση» λέει στην Espresso η αγαπημένη ηθοποιός.

Όσο για το πώς είναι ο Αντώνης Αντωνίου όταν δεν υποδύεται τον Μηνά...

«Υπάρχουν στιγμές που γκρινιάζει, αλλά τις περισσότερες είναι γλυκός και τρυφερός. Νομίζω ότι ώρες ώρες είναι ίδιος ο Μηνάς... Δεν του μοιάζει, νομίζω ότι είναι ίδιος!» απαντά.

Για ακόμη μία χρονιά το ζευγάρι ανεβάζει στο όμορφο θεατράκι που διατηρεί στην πλατεία Κολιάτσου, και ονομάζεται Θεατρική Σκηνή, ένα υπέροχο έργο. «Θα ξεκινήσουμε μέσα Νοεμβρίου και θα πάμε για έκτη χρονιά το έργο του Διονύση Χαριτόπουλου "Αυγά μαύρα". Το έργο θα ανεβαίνει δύο φορές την εβδομάδα, Τετάρτη και Πέμπτη, και παίζουμε εγώ και ο Αντώνης. Τις υπόλοιπες μέρες θα ανεβάσουμε το "Ο θάνατος και η κόρη" του Αριελ Ντόρφμαν, στο οποίο εκτός από εμάς παίζει και ο Δημήτρης Κανέλλος. Το έργο είχε γίνει και ταινία και είχε σκίσει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved