Γιακουμής-Κάτζου: «Δεν πρέπει να βομβαρδίζουμε τον κόσμο με αρνητικές ειδήσεις»
Media

Γιακουμής-Κάτζου: «Δεν πρέπει να βομβαρδίζουμε τον κόσμο με αρνητικές ειδήσεις»

Ο Βαγγέλης Γιακουμπής και η Αμαλία Κάτζου είναι το νέο τηλεοπτικό δίδυμοο του Open. 

Η εκπομπή τους «Ώρα Ελλάδος 05.30» ασχολείται με την ενημέρωση των τηλεθεατών και αναλύουν θέματα της επικαιρότητας, έρευνες, ρεπορτάζ. Θέματα, που απασχολούν την κοινωνία και ενδιαφέρουν το κοινό τους.

Ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να προτάσσονται σε μια τόσο πρωινή εκπομπή για την ενημέρωση του κοινού;

Α.Κ.: «Επειδή η εκπομπή θα ξεκινά πολύ νωρίς, θεωρώ ότι δεν πρέπει να βομβαρδίζουμε τον κόσμο με αρνητικές ειδήσεις. Την πρώτη ώρα στην εκπομπή θα έχουμε πιο χαλαρά θέματα, για να κάνουμε τον κόσμο να χαμογελάει. Βεβαίως, επειδή είμαστε ενημερωτική εκπομπή, θα αναλύουμε όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αλλά θα έχουμε και θέματα χρηστικά που αφορούν τους συνταξιούχους αλλά και όλους τους πολίτες. Επίσης, θα κάνουμε και έρευνα για μεγάλα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και ρεπορτάζ με επίκεντρο τον άνθρωπο»

Β.Γ.: « Σίγουρα εκείνος που ξυπνά το πρωί για να προετοιμαστεί για την εργασία του θέλει να ξέρει τις πρώτες πληροφορίες για την «εικόνα» της ημέρας. Να γνωρίζει πώς θα κινηθεί. Τι καιρό θα έχει, ποια είναι η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις, αν έχει συμβεί κάτι απρόοπτο το προηγούμενο βράδυ και όλα αυτά. Χρηστικά θέματα κατάλληλα να τον εφοδιάσουν με τις πρώτες πληροφορίες. Όχι μόνο εκείνον που ετοιμάζεται για τη δουλειά του, αλλά και με θέματα που αφορούν όλη την οικογένεια Τις βαρυσήμαντες αναλύσεις, τα βαρύγδουπα λόγια τα αφήνουμε για τους πολιτικούς και για τις βραδινές εκπομπές», εξήγησαν στο tvέθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved