«Έλα στη θέση μου»: Η Φαίη χτυπάει και αφήνει αναίσθητο τον Βλάσση
Media

«Έλα στη θέση μου»: Η Φαίη χτυπάει και αφήνει αναίσθητο τον Βλάσση

Απρόσμενες εξελίξεις στο «Έλα στη θέση μου»

Η Φαίη είναι ζωντανή! Την ώρα που όλοι θρηνούν τον χαμό της και την αποχαιρετούν λέγοντας της το τελευταίο αντίο, εκείνη σχεδιάζει τον τρόπο με τον οποίο θα επιστρέψει στη ζωή τους για να πάρει πίσω όσα της ανήκουν...

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Mytv», όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, το μοντέλο βρίσκε τον τρόπο και μπαίνει ξανά στη ζωή όλων των ηρώων. Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη επιστροφή ξεκινά λίγο μετά την κηδεία της. Πρώτος έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν ο Δαμιανός. Η Φαίη εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του και τον παρακαλεί να κρατήσει κρυφό το γεγονός ότι είναι τελικά ζωντανή. Παράλληλα, του ζητάει να τη βοηθήσει. Εκείνος, αν και το να τη σώσει από τα χέρια του Άραβα Χαμίντ Χαλέ ήταν στόχος ζωής, δεν είναι ακόμα σίγουρος αν μπορεί να αντέξει το «βάρος» της επιστροφής της, διότι στο μυαλό του υπάρχουν ακόμα οι εικόνες της εγκατάλειψης του στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ωστόσο, η Φαίη έχει τον τρόπο να κάνει αυτό που επιθυμεί και να χειρίζεται τις καταστάσεις προς όφελος της. Άλλωστε, ο Δαμιανός ήταν πάντοτε για εκείνη ένα εύκολο... πιόνι.

Σύντομα, λοιπόν, καταφέρνει να τον κάνει ξανά ό,τι θέλει. Επόμενος στόχος της κοπέλας είναι ο Βλάσης...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved