«Το τατουάζ»: Ο Ορφέας προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή του
Media

«Το τατουάζ»: Ο Ορφέας προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή του

Η απόπειρα αυτοκτονίας του Ορφέα στο Τατουάζ φέρνει ανατροπές 

Οι τελευταίες μέρες του γάμου της Ελένης και του Ορφέα είναι γεμάτες ένταση, καβγάδες αλλά και ακραίες συμπεριφορές. Εκείνος εκτός από την απόφαση της γυναίκας του να πάρουν διαζύγιο, έχει να αντιμετωπίσει και την εμφάνιση του Σωκράτη, του γιου της γυναίκας που σκότωσε πριν από 18 χρόνια.

Ο Ορφέας δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματα του και ξεσπάει τις τύψεις του για τον Σωκράτη στην Ελένη, ενώ εκείνη μετράει στιγμές μέχρι να φύγει από το σπίτι. Τίποτα δεν μπορεί να τους ηρεμήσει με αποτέλεσμα να καταλήξουν να έχουν ακόμη έναν μεγάλο καβγά. Αυτή τη φορά, όμως, η Ελένη αποφασίζει να φύγει από το σπίτι τους μια για πάντα, αφήνοντας πίσω τον Ορφέα σε δραματική κατάσταση.

Οι ώρες περνούν και η κοπέλα επιστρέφει στο σπίτι για να πάρει κάποια πράγματα. Εκεί, όμως, αντικρίζει κάτι που την τρομοκρατεί. Ο Ορφέας έχει επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Η Ελένη τρομοκρατείται, ειδοποιεί τον Αλέξανδρο για την απόπειρα αυτοκτονίας του Ορφέα και συμφωνούν να το κρατήσουν κρυφό από τους γονείς τους. Η Άννα της συμπαραστέκεται καθώς νιώθει να πνίγεται από τον ψυχολογικό πόλεμο του Ορφέα. Ο τελευταίος, από την άλλη, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει κοντά του την Ελένη, αλλά εκείνη έχει μυαλό μόνο για τον Φίλιππο. Ο Ορφέας μοιάζει να χάνει τον έλεγχο όχι μόνο όσων νιώθει αλλά και της συμπεριφοράς του. Τις επόμενες μέρες συναντάει τον Αλέξανδρο και τον προκαλεί με όσα λέει. Σύμφωνα με το Mytv, οι δύο φίλοι βγαίνουν εκτός εαυτού και πιάνονται στα χέρια. Τότε, ο Ορφέας βρίσκει αφορμή να ζητήσει από την Ελένη άλλη μια ευκαιρία για να σώσουν τον γάμο τους οδηγώντας την ξανά σε μεγάλο αδιέξοδο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved