Media

Celebrity Travel: Backstage στην πρώτη εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη στο Open TV, με τον Πάνο Βλάχο!

Το Celebrity Travel και ο Νίκος Κοκλώνης επιστρέφουν σήμερα, Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 20.00 μέσα από τη συχνότητα του Open tv και με πρώτο καλεσμένο τον αγαπημένο ηθοποιό, Πάνο Βλάχο.

Οι δυο τους, ταξίδεψαν στην Κόστα Ρίκα και προσπάθησαν να δαμάσουν τη φύση της, κάνοντας σαφάρι κροκοδείλων, εναέριες βόλτες σε τροπικές ζούγκλες αλλά και άλλα πολλά extreme sports, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στο κόκκινο, κάτι που δεν ένιωσαν μόνο οι ίδιοι αλλά θα μεταφέρουν το συναίσθημά τους αυτό και στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Mr Travel, που μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικές εκπομπές τα τελευταία χρόνια, με λαμπερούς καλεσμένους και συνεντεύξεις που συζητιούνται και αυτή τη σεζόν έχει σκοπό να μας μαγέψει, να μας ταξιδέψει και να μας συστήσει νέες κουλτούρες και πολιτισμούς μέσα από τις ωραίες εικόνες που θα μας μεταφέρει.

Σε αυτό το πρώτο επεισόδιο ο Πάνος Βλάχος θα μας αποκαλύψει τα πάντα για την καριέρα του, για τα μελλοντικά του σχέδια, για τη διαμονή του στην Αμερική αλλά και για τη σχέση του με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Μια σχέση που έχει συζητηθεί όσο καμία άλλη. Είναι τελικά μαζί αυτή την περίοδο ή όχι;

Σύμφωνα, πάντως, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, όσες ημέρες ο ηθοποιός απουσίαζε για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής, το τηλέφωνό του χτυπούσε διαρκώς αφού είχε πολύ συχνή επικοινωνία με την Ιωάννα, γεγονός που αποδεικνύει πως το ζευγάρι είναι μαζί.

Μάλιστα, ο ίδιος ήταν πολύ χαλαρός, ευδιάθετος και άνετος και αυτό βοήθησε στο να περάσουν φανταστικά στο ταξίδι και να το διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Δείτε παρακάτω στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφαλίσαμε, backstage εικόνες λίγο πριν τη λαμπερή πρεμιέρα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved