Μαρία Φιλίππου: «Η Αιμιλία θα διαλύσει τη Βασιλίνα»
Media

Μαρία Φιλίππου: «Η Αιμιλία θα διαλύσει τη Βασιλίνα»

Η Μαρία Φιλίππου έκανε αποκαλύψεις για τα νέα επεισόδια της σειράς «Έλα στη θέση μου».

Θα δούμε ότι καταφέρνει να λύσει τον γρίφο της Μένης; Τι είναι τελικά αυτός;

Αυτός ο γρίφος είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να ακυρώσει την αγορά της Sofo από τη Μένη. Αν λύσει αυτόν τον γρίφο και βρει τι είναι η Σπίρτουλα, που είναι μία εταιρεία-φάντασμα, την οποία αγόρασε η Sofo, μπορεί να περάσει πάλι η εταιρεία στα χέρια της Είναι και εκεί ο Αντρέας ανακατεμένος Το σασπένς είναι πολύ μεγάλο για το τι θα συμβεί, γιατί έχουμε ανθρώπους που ξέρουν να το κρατάνε σε ένταση.

Πώς αισθάνεται όταν η Βασιλίνα κάνει τεστ DNA και αποδεικνύεται ότι είναι κόρη του Πανικού;

Αν η Βασιλίνα δεν ήθελε να διαλύσει την οικογένεια και την εταιρεία, πιστεύω ότι θα την αγκάλιαζε. Ανεξάρτητα με το ποια ήταν η μάνα της θα τη δεχόταν γιατί είναι παιδί του Πανικού. Είναι δίκαιος άνθρωπος η Αιμιλία. Το θέμα είναι ότι η Βασιλίνα της πάει κόντρα και θέλει να τη βγάλει από τη μέση. Αφού, λοιπόν, πάει να την πολεμήσει, η Αιμιλία θα τη διαλύσει.

Παράλληλα, γίνεται και επισήμως γιαγιά, αφού αποδεικνύεται ότι το μωρό της Φαίης είναι του Βλάση. Χαίρεται με τον νέο της ρόλο;

Πολύ, αλλά το θέμα είναι ότι δεν προλαβαίνει με όλα αυτά που γίνονται να χαρεί το εγγόνι της.

Και τα πράγματα θα χειροτερέψουν με τον ερχομό της Φαιής;

Ναι.

Θα σταθεί στο πλευρό του Βλάση όταν ξεκινήσει η διαμάχη για τη διεκδίκηση της κηδεμονίας;

Θα βρίσκεται δίπλα στον γιο της αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζει ότι η Φαίη το μόνο που αγαπάει αληθινά είναι αυτό το παιδί. Την καταλαβαίνει ως μάνα, αλλά δεν τη στηρίζει. Προτεραιότητα έχει το παιδί της.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved