Τραϊάνα Ανανία: «Είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο αποχώρησης από το Nomads γιατί…»
Media

Τραϊάνα Ανανία: «Είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο αποχώρησης από το Nomads γιατί…»

Η Τραιάνα Ανανία σε συνέντευξή της μίλησε για τη συμμετοχή της στο nomads 2.

Είχες πει πως θα μπορούσες να αποχωρήσεις από την πρώτη εβδομάδα.

Είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο, γιατί σίγουρα δεν θυσιάζω για τίποτα την προσωπική μου γαλήνη και την καλή μου πρόθεση. Προκειμένου να γίνω επιθετική και να έχω χαρακτηριστικά που δεν είναι συνώνυμα της ποιότητας μου, θα άφηνα τον Θεό να αποφασίσει πόσο θα μείνω, αλλά σίγουρα με τις συνθήκες που αντιμετώπισα δεν θα είχα πολύ ακόμα.

Γιατί βρέθηκες μονομάχος;

Γιατί ένα μεγάλο ποσοστό της ομάδας με επίκεντρο την κλίκα Δήμητρα, Μάριος και Δημήτρης βασίστηκαν στο γεγονός ότι δεν έχω φέρει νίκη.

Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, θα άλλαζες κάτι στη συμπεριφορά σου στο παιχνίδι;

Ναι, σίγουρα, θα ήμουν πολύ πιο θαρραλέα και θα υποστήριζα με μεγαλύτερη πυγμή τη γνώμη μου και την άποψη μου και σίγουρα δεν θα κάλυπτα πράγματα που κάλυψα τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου.

Με ποιους ήρθες πιο κοντά στη Μαδαγασκάρη;

Από την πρώτη στιγμή εκτίμησα πολλά άτομα, όπως ο Μόργκαν, ο Μάικ, η Αθηνά και ο Βασιλόπουλος και πιστεύω ότι θα είμαστε παρέα και εκτός -παιχνιδιού. Μας συνδέουν πολλά πράγματα και έχουμε κοινό σημείο επαφής. Σίγουρα χάρηκα πάρα πολύ που ήμουν με τον Χρήστο που έχει κάνει πολλά πράγματα επάνω στην τέχνη ειδικά και στο εξωτερικό. Χάρηκα που ήταν κοντά μου, είχαμε πολύ καλή χημεία και στήριζε ο ένας τον άλλον.

Πηγή: 7 Μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved