Νέο Spoiler: Αποχώρηση παίκτριας από το GNTM για λόγους υγείας
Media

Νέο Spoiler: Αποχώρηση παίκτριας από το GNTM για λόγους υγείας

Το φαβορί του Greece’s Next Top Model αποχώρησε από το ριάλιτι λόγω προβλήματος υγείας

Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση έγινε στο ριάλιτι μοντέλων! Τι συνέβη όμως;

Παρελθόν αποτελεί η Ξανθούλα Τζερεφού από το «Greece’s Next Top Model». Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το 20χρονο plus size μοντέλο αποχώρησε οικειοθελώς λόγω προβλήματος υγείας.

Η Ξανθούλα είχε αποκαλύψει ευθύς εξαρχής ότι πάσχει από διαβήτη τύπου 1. Έτσι, πριν από μερικές μέρες η κοκκινομάλλα παίκτρια εισήχθη σε νοσοκομείο, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, πήρε την κατάλληλη αγωγή και επέστρεψε στο σπίτι της.
Μάλιστα, εμείς την αποχώρησή της θα τη δούμε σε περίπου πέντε εβδομάδες από τώρα, καθώς οι εκπομπές είναι μαγνητοσκοπημένες.

Το κορίτσι, που στις ακροάσεις η Βίκυ Καγιά παρομοίασε με μοντέλο της δεκαετίας του '20, με τα κοντά σπαστά μαλλιά της και τα πράσινα μάτια της, σπουδάζει διατροφή και διαιoτολογία στη Σητεία, έχει δουλέψει μόλις έναν χρόνο ως μοντέλο.
Η Ξανθούλα έπαιρνε πάντα καλά σχόλια για τις φωτογραφίες της από την κριτική επιτροπή και φυσικά έπεσε και στο στόχαστρο της κλίκας. Μάλιστα, τελευταία η Μέγκι Ντρίο είχε πει: «Της χαϊδεύουν τα αυτιά γεμάτα όμορφα λόγια. Πώς θα γίνει αυτό το κορίτσι μοντέλο; Πώς θα φτάσει στα ύψη έτσι; Αν είναι να έχουμε μόνο εξώφυλλα από ταινίες και από καρτούν, τι να πω;»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved