Βάσω Λασκαράκη: «Είναι μια σειρά που μπορούν να τη δουν εύκολα όλα τα μέλη μιας οικογένειας»
Media

Βάσω Λασκαράκη: «Είναι μια σειρά που μπορούν να τη δουν εύκολα όλα τα μέλη μιας οικογένειας»

Για μια ακόμη σεζόν, η τηλεοπτική Λυδία έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά κωμικοτραγικών καταστάσεων.

Η σειρά «Το σόι σου» ξεπερνά σε τηλεθέαση ακόμα και ποδοσφαιρικούς αγώνες και talent show. Πού πιστεύει η Βάσω Λασκαράκη ότι οφείλεται αυτή η επιτυχία;

«Είναι μια σειρά που μπορούν να τη δουν εύκολα όλα τα μέλη μιας οικογένειας, από το εγγονάκι και τον παππού μέχρι τους γονείς και τους φίλους τους. Δεν έχει βωμολοχίες και επίσης τα επεισόδια είναι αυτοτελή. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά την καθιστούν έναν πολύ δυνατό αντίπαλο απέναντι σε εξίσου δυνατά προγράμματα».

Ο κόσμος τους μιλά στον δρόμο; «Ναι, μας μιλάνε πολύ! Ειδικά το καλοκαίρι, που ταξίδεψα, με πλησίαζαν μικρά παιδάκια και μου έλεγαν πως βλέπουν τη σειρά, και οι γονείς τους έλεγαν "αχ, τι μας κάνετε με τις επαναλήψεις, όλη μέρα σας βλέπουν". Είναι πολύ εκδηλωτικός ο κόσμος».

Τι θα δούμε να συμβαίνει στον ρόλο της Λυδίας φέτος; «Τον Σάββα και τη Λυδία τους είδαμε μαζί όταν ήταν παντρεμένοι ήδη 9 χρόνια. Τώρα τους συναντάμε στα 14 χρόνια γάμου. Τους βλέπουμε να εξελίσσονται, να περνάνε κρίσεις, να τσακώνονται, να αγαπιούνται. Έχουν λίγο πολύ την καθημερινότητα ενός τυπικού παντρεμένου ζευγαριού».

Τι θα ήθελε η ίδια να συμβεί στην ηρωίδα που υποδύεται; «Χμμ, δεν ξέρω. Θα μπορούσε η Λυδία να ζήσει μια πιο έντονη ιστορία με τον Σάββα, ένα πολύ δυνατό πρόβλημα, που όμως να καταλήξει με κωμικό τρόπο, αφού στο "Σόι" όλα τα αντιμετωπίζουμε με χιούμορ. Και έτσι έχει πλάκα και για μας που τα γυρνάμε», λέει η ίδια στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved