Τρελά ερωτευμένος γοητευτικός ζεν πρεμιέ καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1!
Media

Τρελά ερωτευμένος γοητευτικός ζεν πρεμιέ καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1!

Μπορεί καθημερινά να γοητεύει μέσα από τη μικρή οθόνη, όμως η καρδιά του ανήκει εδώ και λίγο καιρό σε μία γυναίκα!

Μπορεί πρόσφατα δημοσιεύματα να ήθελαν τον γοητευτικό ηθοποιό Πάνο Νάτση, που βλέπουμε στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», να ζει ένα ειδύλλιο με την πρωταγωνίστρια, Ντόρα Μακρυγιάννη, εκείνη, όμως, το διέψευσε τονίζοντας: «Οχι, δεν είμαστε ζευγάρι, αλλά πολύ καλοί φίλοι. Δεν θέλω να μπαίνω στο τριπάκι να απαντάω, αλλά, όχι, δεν είμαστε μαζί. Εχουμε καλή χημεία και αυτό με βοηθάει στη δουλειά!».

Πράγματι, πηγές από το στενό περιβάλλον του Πάνου Νάτση επιβεβαιώνουν ότι δεν είναι σε σχέση με την Ντόρα Μακρυγιάννη, αφού η καρδιά του ανήκει εδώ και καιρό αλλού... Μπορεί όντως να έχουν μια καλή επαγγελματική χημεία με την όμορφη πρωταγωνίστρια, ο έρωτάς του όμως ακούει στο όνομα Χριστιάνα Κοσιάρη και είναι χορεύτρια. Οι δυο τους απολαμβάνουν τη σχέση τους κρατώντας χαμηλούς τόνους και αποφεύγοντας τα φλας στις δημόσιες εξόδους τους. Έχουν επιλέξει να απασχολούν τη δημοσιότητα μέσα από τη δουλειά τους και μόνο, γι’ αυτό, αν και οι προβολείς έχουν πέσει πάνω στον ζεν πρεμιέ λόγω της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί, ως ζευγάρι κάνουν το παν για να τους αποφεύγουν.

Βγαίνουν συχνά-πυκνά μετά τις παραστάσεις του Πάνου στο έργο «Μαλάμω» που παίζεται στο θέατρο «Λαμπέτη», αλλά προτιμούν τα απόμερα εστιατόρια ή μπαράκια, για ευνόητους λόγους. «Παιδί» της δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης, ο Πάνος έχει μάθει να μην προκαλεί με την προσωπική του ζωή και να μην την εκθέτει, τώρα, όμως, που έγινε ευρέως γνωστός λόγω της τηλεοπτικής επιτυχίας του, δεν μπορεί παρά να… γοητεύει τη δημοσιότητα.

Μέχρι πέρυσι, παραδείγματος χάριν, που ήταν ένας νέος, ταλαντούχος αλλά όχι ιδιαίτερα προβεβλημένος ηθοποιός, εμφανίστηκε, σύμφωνα με τη Realnews, για περίπου μιάμιση ώρα ολόγυμνος στη σκηνή του θεάτρου «Vault» για τις ανάγκες του έργου «Curing Room», αλλά δεν βγήκε προς τα έξω κάτι για εκείνον. Τώρα που περνάει στην πρώτη γραμμή, ίσως πρέπει να συνυπολογίζει την προβολή ως… τίμημα της επιτυχίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved