Ιλένια Ουίλιαμς: Μιλά για τη συνεργασία της με τη Σάσα Σταμάτη
Media

Ιλένια Ουίλιαμς: Μιλά για τη συνεργασία της με τη Σάσα Σταμάτη

Φέτος την απολαμβάνουμε στο πλευρό της Σάσας Σταμάτη κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΙ.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε για τη συνεργασία της με την παρουσιάστρια αλλά και πώς προέκυψε η συμμετοχή της στην εκπομπή.

Πώς προέκυψε η φετινή παρουσία σου στο «Ohh La La!» με τη Σάσα Σταμάτη στον ΣΚΑΪ;
«Μου έγινε ένα τηλεφώνημα από τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, τον Πάνο Χαλά, για να κάνω ένα δοκιμαστικό. Πράγματι το δοκιμαστικό πραγματοποιήθηκε και μετά συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε»

Πώς κυλά η συνεργασία; «Ομαλά Πάρα πολύ ωραία. Είμαστε μια παρέα που έχουμε δέσει. Βοήθησε ίσως και το γεγονός πως με τον Δημήτρη έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν, όπως βοήθησε και το γεγονός ότι βρέθηκα πέρυσι καλεσμένη στην εκπομπή. Με τη Σάσα γνωριζόμασταν εκτός δουλειάς»

Πώς είναι η χημεία σου με τη Σασα πίσω από τις κάμερες; «Η ίδια που είναι και μπροστά από τις κάμερες. Η Σάσα είναι πολύ δοτικός άνθρωπος. Και θέλει να δίνει χώρο στους συνεργάτες της. Και στον «αέρα» και εκτός «αέρα». Νιώθω τυχερή γι' αυτό»

Έχει ακουστεί, ότι είναι αυστηρή στις συνεργασίες της. Ισχύει αυτό; «Όλοι θέλουν το καλύτερο για την εκπομπή τους. Είναι αυστηρή με την καλή έννοια. Όπως κι εμείς, δίνει και εκείνη τον καλύτερο της εαυτό. Σε καμία περίπτωση δεν έχει δείξει κάποια άσχημη συμπεριφορά»

Έχουν υπάρξει συγκρούσεις και διαφωνίες στο παρασκήνιο; «Όχι, σε καμία περίπτωση. Οι διαφωνίες μας είναι αυτές που βλέπετε και στην εκπομπή. Όσον αφορά στην προσέγγιση κάποιων θεμάτων και στον σχολιασμό τους συγκρούσεις δεν έχουν υπάρξει», λέει η ίδια στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved