Νίκος Πουρσανίδης: «Οι άνδρες παραμένουν όντως παιδιά»
Media

Νίκος Πουρσανίδης: «Οι άνδρες παραμένουν όντως παιδιά»

Φέτος τον απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του Open tv «Για Πάντα Παιδιά».

Ο Νίκος Πουρσανίδης σε πρόσφατη συνέντευξη του αναφέρθηκε στο ρόλο του αλλά και τι ήταν αυτό που τον δυσκόλεψε περισσότερο.

Τελικά οι άνδρες παραμένουν για πάντα παιδιά;

«Οι άνδρες παραμένουν όντως παιδιά. Και ειδικά σε αυτή τη σειρά αυτό βλέπουμε. Όχι μόνο επειδή παίζουν συνέχεια μπάλα και πηγαίνουν για καφέ, αλλά ειδικά όταν έχεις μια δυνατή φιλία όπως έχουν αυτοί οι τρεις που γνωρίζονται από μικροί, είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώσουν»

Τι σας δυσκόλεψε περισσότερο στον ρόλο που υποδύεστε;

«Ο ήρωας που υποδύομαι είναι ένας άνθρωπος που βάζει πάνω απ' όλα την οικογένεια του, τους γονείς του. Έχει παντρευτεί πολύ μικρός και γι' αυτόν τον λόγο έχει υψηλό το αίσθημα ευθύνης και είναι υπερπροστατευτικός με τους δικούς του ανθρώπους. Από την άλλη, όταν βρίσκεται με τους φίλους του γίνεται ένας άλλος άνθρωπος. Αυτό που προσπάθησα να καταλάβω είναι πώς ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να βάλει τα όνειρα του στην άκρη για τους υπόλοιπους. Όχι ότι εγώ δεν βάζω σε προτεραιότητα την οικογένεια μου. Η οικογένεια μου είναι πάνω απ' όλα απλώς επειδή είμαι πολύ αισιόδοξος και δραστήριος άνθρωπος, ήθελα να δω πώς είναι κάποιος να παραιτηθεί από τα δικά του όνειρα. Γιατί σιγά σιγά θα βλέπουμε ότι προσπαθεί να διεκδικήσει τη ζωή του», λέει ο ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved