Σπύρος Πούλης: «Οι πειραματισμοί στο γάμο δεν μου αρέσουν»
Media

Σπύρος Πούλης: «Οι πειραματισμοί στο γάμο δεν μου αρέσουν»

Τον απολαύσαμε πέρυσι στον ρόλο του μικροαπατεώνα και ονειροπόλου Ευτυχή, που ψάχνει να πιάσει την καλή, στη σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια».

Φέτος ο Σπύρος Πούλης κάνει κάτι τελείως διαφορετικό. Υποδύεται με ιδιαίτερο ταμπεραμέντο τον Φίλιππο, έναν ψυχολόγο που αρέσκεται στα πειράματα με τους ασθενείς του, υποχόνδριο με την καθαριότητα, αρρωστοφοβικό και κρυφά ερωτευμένο με την παντρεμένη συνάδελφο του Κλαίρη (Δήμητρα Ματσούκα).

Μάλιστα, η ιδέα να μείνει μακριά η Κλαίρη από τον Μάνο (Μάριος Αθανασίου) για τρεις μήνες και να δοκιμάσουν μια ελεύθερη σχέση, ώστε να δουν πόσο λείπει ο ένας στον άλλον, ήταν δική του. Όλα αυτά κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22.00 στη νέα κομεντί του Open tv «Ελεύθερη σχέση».

Ο ίδιος μιλώντας στην espresso απαντά στο αν θα δοκίμαζε μια ελεύθερη σχέση για να σώσει τον γάμο του;

«Δεν μου αρέσουν αυτοί οι πειραματισμοί. Ένας γάμος ή προχωράει ή δεν προχωράει. Αυτό το καταλαβαίνεις. Το να απομακρυνθώ από τη σύζυγο μου για να δω αν μου λείπει και παράλληλα να βλέπουμε κι άλλους συντρόφους ειλικρινά δεν θα το έκανα ποτέ», λέει.

«Εγώ τα προβλήματα μου τα μοιράζομαι με τους φίλους μου. Πιο πολύ θα εμπιστευτώ έναν δικό μου άνθρωπο. Μερικοί άνθρωποι όμως νιώθουν την ανάγκη να πάνε σε ψυχολόγο γιατί χρειάζονται μια πιο αντικειμενική άποψη. Άλλοι πηγαίνουν στον πνευματικό τους. Πάντως, όπου και να απευθυνθεί κάποιος, καλό θα του κάνει».

Στην θέατρο ο Σπύρος Πούλης πρωταγωνιστεί στην κωμωδία του Ρέι Κούνεϊ «Διπλή ταρίφα» στο θέατρο Αθηνά.

«Σ' αυτήν τη φάρσα, την οποία ο Δημήτρης Αποστόλου έχει τοποθετήσει στη δεκαετία του 70, ένας ταξιτζής ο οποίος έχει διπλή ζωή εμπλέκεται σε ένα τροχαίο. Για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό του, καλεί τους φίλους του να τον ξελασπώσουν. Τέτοιες ιστορίες, όπως είδαμε και με τον διπλοπαντρεμένο γιατρό στη Χαλκίδα, γίνονται μέχρι και σήμερα και θα γίνονται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved