Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Η συμμετοχή μου σε αυτό το έργο είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές μου»
Media

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Η συμμετοχή μου σε αυτό το έργο είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές μου»

Σαράντα επτά χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του «Μαριχουάνα Stop!», του θρυλικού μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη, ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης αναβιώνει φέτος την αγαπημένη ταινία στη σκηνή του «Gazi Theater».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μιλά για τη συμμετοχή της στην παράσταση και τη σύγκριση με τη Zωή Λάσκαρη

«Η συμμετοχή μου σε αυτό το έργο είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές μου. Ο ρόλος της Καίτης συνδυάζει την πρόζα, το τραγούδι και τον χορό και μου αρέσει που θα χρειαστεί να επιστρατεύσω όλες τις ικανότητες μου. Είναι τιμή μου που θα βρεθώ και στην ίδια σκηνή με τον Τόλη Βοσκόπουλο», λέει στο Secret η Ντορέτια Παπαδημητρίου που την βλέπουμε στον ρόλο που το 1971 ενσάρκωσε η Ζωή Λάσκαρη.

Οσο νια το αν φοβάται τη σύγκριση με τη σπουδαία Ζωή Λάσκαρη, η Ντορέτια λέει πως θα ήταν άτοπο κάτι τέτοιο, καθώς ο ρόλος αυτός δεν ανήκει σε όποια ηθοποιό τον υποδύεται.

«Είναι πολύ πιθανό ο κόσμος να μπει στη διαδικασία της σύγκρισης μου με τη Ζωή Λάσκαρη, αλλά ο ρόλος δεν είναι η Λάσκαρη, αλλά η Καίτη».

Αν και το έργο είναι παλιό, υπάρχουν στην τωρινή σκηνοθεσία αρκετές πινελιές που το κάνουν πιο σύγχρονο. Ωστόσο, ο κόσμος τα τελευταία χρόνια δείχνει να προτιμά τα έργα εκείνα που προέρχονται από παλιές ελληνικές ταινίες και αυτό είναι κάτι που έχει εξήγηση.

«Είναι πολύ καλά έργα, που μιλούν στην ψυχή μας, και γι' αυτό ο κόσμος ταυτίζεται. Όλοι οι ρόλοι είναι βγαλμένοι από τη ζωή και θυμίζουν εποχές πιο ανέμελες. Έτσι, ο κόσμος κάνει αναδρομή στο παρελθόν και στις ωραίες αναμνήσεις», τονίζει η Ντορέττα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved