Μιχάλης Μαρίνος: «Ο καθένας για τον ρόλο του είναι πολύ ταιριαστός»
Media

Μιχάλης Μαρίνος: «Ο καθένας για τον ρόλο του είναι πολύ ταιριαστός»

Για μια ακόμη σεζόν ο Μιχάλης Μαρίνος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Και φέτος -για τρίτη χρονιά- στο «Έλα στη θέση μου», και στο «Παρά πέντε», εργάζεστε ως στέλεχος επιχειρήσεων. Οι σπουδές σας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σας βοήθησαν στους συγκεκριμένους ρόλους;
«Καθόλου δεν με βοήθησαν. Πρέπει να σας πω, μάλιστα, ότι και στη ζωή μου το θέμα της διαχείρισης των οικονομικών δεν είναι το φόρτε μου»

Γιατί αφήσατε τα οικονομικά για την υποκριτική;
«Ηθελα να εκφραστώ. Νομίζω πως ανέκαθεν αγαπούσα την καλλιτεχνία, την οποία αποφάσισα ότι πρέπει να δοκιμάσω και να μη μείνω με αυτό το απωθημένο»

Οι δικοί σας πώς εξέλαβαν αυτή σας την απόφαση; «Ηταν υποστηρικτικοί. Νομίζω, ήθελαν να κάνω αυτό με το οποίο εγώ νιώθω καλά, γι' αυτό με στήριξαν από την πρώτη στιγμή»

Πού οφείλεται η επιτυχία του «Ελα στη θέση μου» για τρίτη χρονιά;
«Νομίζω, στο «δέσιμο» μιας συνταγής με καλά υλικά. Δεν συμβαίνει πάντα. Εδώ έχουμε μια ωραία συγγραφική ομάδα, ένα ωραίο σκηνοθετικό τιμ υπό τον Γιάννη Βασιλειάδη, που είναι «μάγος» , στο να διαλέγει ωραία υλικά για τη συνταγή, και ένα υπέροχο καστ. Ο καθένας για τον ρόλο του είναι πολύ ταιριαστός. Μέσα από μια ωραία προσέγγιση και έναν κώδικα που «παλεύει» μεταξύ δράματος και κωμωδίας, δημιουργείται ένα αποτέλεσμα το οποίο ο κόσμος αγαπά και θέλει να βλέπει»

Έχετε κοινά στοιχεία με τον ήρωα, τον Δαμιανό; «Πάντα στους ρόλους μας κάτι χρησιμοποιούμε από τον εαυτό μας. Τους δανείζουμε το σώμα μας, τον ψυχισμό μας, τη σκέψη μας, τη φωνή μας. Δεν μοιάζω με τον Δαμιανό καθόλου. Ο Δαμιανός είναι σύνθετος. Έχει μια σκοτεινή πλευρά, μια κωμικότητα. Παλεύει με το δραματικό στοιχείο και την κωμωδία από τη μια και με τον ρόλο του κακού και το κορόιδου από την άλλη. Και αυτό γιατί τον χειρίζεται η Φαίη», λέει στο Tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved