Media

Η μητέρα της Αλεξανδράκη ξεκαθαρίζει: «Ο σύντροφός της δεν ήθελε να μπει η κόρη μου στο Nomads…»

Gossip-tv Team

Η μητέρα της Δήμητρας Αλεξανδράκη, Κατερίνα Ζερβάκη μίλησε για τη σχέση της κόρης της με τον Δημήτρη Μηλιώνη, τον λόγο που μπήκε στο Nomads αλλά και πως βλέπει η ίδια την κόρη της στο ριάλιτι.

Αρχικά είπε η κυρία Δήμητρα Ζερβάκη στην κάμερα του Πρωινού: «Η Δήμητρα πήγε για κάποιο σκοπό εκεί. Να δοκιμαστεί και να δοκιμαστεί και η σχέση της με τον Δημήτρη. Αν την αγαπάει θα την περιμένει. Δεν έχουν αρραβωνιαστεί, αλλά ζουν σαν ζευγάρι. Δεν την έχει ζητήσει. Ο Δημήτρης δεν ήθελε να μπει η Δήμητρα στο Nomads. Δεν ήθελε. Είχε τους λόγους του.»!

Και πρόσθεσε: «Όταν την έφερε για να την αποχαιρετήσουμε τους είδα καλά μαζί. Δεν ξεκόλλαγαν. Ήταν δυο ώρες στο αυτοκίνητο και μιλούσαν. Τον Δημήτρη τον πήρα τηλέφωνο στη γιορτή του. Μου είπε «να μας ζήσει η Δημητρούλα»… Tα άκουσα πως ο Δημήτρης βγήκε με άλλη. Καμιά φορά το τόσο το κάνουν και άλλο τόσο…. Σε ξεχωριστές παρέες ήταν. Μετά συνενώθηκαν. Ο αδερφός της Δήμητρας μόλις είδε πως κατά κάποιον τρόπο θίγεται η Δήμητρα είπε να πάρει τον λόγο. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Ξέρω ότι έχει υπάρξει επικοινωνία με τον Δημήτρη».
Δείτε τι άλλο είπε η μητέρα της Δήμητρας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved