Πόπη Χατζηδημητρίου: «Αν και έχω δεχτεί προτάσεις, δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση»
Media

Πόπη Χατζηδημητρίου: «Αν και έχω δεχτεί προτάσεις, δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση»

Αν και η Πόπη Χατζηδημητρίου απέχει εδώ και πολλά χρόνια από την τηλεόραση, ο κόσμος ακόμα της μιλά με αγάπη στον δρόμο.

«Πέρασα έντεκα ολόκληρα χρόνια στην αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης, στη χρυσή της εποχή. Ημουν και μπροστά, και πίσω από τις κάμερες και τα πράγματα ήρθαν πολύ φυσιολογικά. Τότε ήταν μόνο δύο κανάλια και "έπαιζαν" στο 45% και 50% σε ποσοστά τηλεθέασης. Ο ανταγωνισμός ήταν τρομερός και παίζαμε πολύ δυνατή μπάλα», θυμάται και συνεχίζει: «Δεν μπορώ να συγκρίνω την τη λεόραση της ευμάρειας με την τηλεόραση της κρίσης, θα ήταν άδικο. Δεν βλέπω τηλεόραση γιατί τα τελευταία τρία χρόνια έχω αναλάβει ένα μεγάλο κομμάτι της επικοινωνίας και της χονδρικής της La Stampa, μιας ελληνικής εταιρείας που κάνει και εξαγωγές, με πολλή δημιουργία και μεράκι, κάτι που θα συνεχίσω με το ραδιόφωνο. Να σου πω την αλήθεια, προτιμώ να ακούω ραδιόφωνο. Ομως και τα δύο Μέσα κρατούν συντροφιά σε ανθρώπους που βιώνουν συγκλονιστική μοναξιά».

Με θλίψη σχολίασε και το «μαύρο» στο MEGA μιλώντας στη Realnews: «Είναι πολύ σκληρό να κλείνει ένας σταθμός, αλλά θεωρώ πολύ χειρότερο να είναι κάτι υγιές και οι άνθρωποι που το κινούν να είναι όλοι απλήρωτοι. Στενοχωριέμαι αφάνταστα». Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός καταλήγει αποκαλύπτοντας τους λόγους που δεν επιστρέφει στην τηλεόραση: «Αν και έχω δεχτεί προτάσεις, δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Μου λείπουν οι στιγμές που έχω ζήσει, θυμάμαι με πολλή γλύκα και αγάπη όλες τις εμπειρίες που πήρα από τους φίλους, τους συνεργάτες, την αγάπη του κόσμου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved