Media

Είδηση – βόμβα του Κωνσταντινίδη για την μεταγραφή της Σκορδά

Gossip-tv Team

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε έξω από τα δόντια για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά στο Πρωινό και έκανε και μία αποκάλυψη.

Ο δημοσιογράφος, που αυτή τη σεζόν τον βλέπουμε «Στη φωλιά των Κου Κου», ανέφερε σε Κυπριακό κανάλι: «Με τη Φαίη συνεργάστηκα πρόπερσι, δεν ήταν καλή χρονιά, δεν πέρασα καλά. Δε σημαίνει ότι φταίει η Φαίη. Δεν ήμουν καλός, ήμουν κακός τηλεοπτικά. Ευθύνεται η αυλή της. Ευθύνομαι αρχικά εγώ… Ο ΑΝΤ1 είναι ένα ιδιαίτερο μαγαζί, ένα Βυζάντιο, δεν επιβιώνεις εύκολα…Ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να βρει τα πατήματά του δύο χρόνια και δεν τα έχει βρει, δεν το λέω εγώ αλλά τα νούμερα…Κάνει προσπάθειες, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει πρώτος ξανά.».
Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι η Φαίη θα ήταν ακόμα καλύτερη αν δεν ήταν εγκλωβισμένη στο Εγώ της και αν δεν είχε τόσα πολλά χειροκροτήματα από την αυλή της παρόλα αυτά δεν είναι εύκολο να βρεις Φαίη Σκορδά»!
Και τότε προέβη ο δημοσιογράφος στην εξής δήλωση: «Θα δείτε το καλοκαίρι θα γίνει ο κακός χαμός αν θα μείνει η Φαίη στον ΑΝΤ1 και πόσα λεφτά θα πάρει για την μεταγραφή της αν θα πάει αλλού!».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή του Open Tv, Ευτυχείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved