Ευα Σεϊμενάκη: «Αλίμονο εάν δεν υπήρχε ίντριγκα στο παιχνίδι»
Media

Ευα Σεϊμενάκη: «Αλίμονο εάν δεν υπήρχε ίντριγκα στο παιχνίδι»

Η γλυκιά δικηγόρος του «Bake of Greece» μιλά για τη γλυκόπικρη, επίγευση που της άφησε η συμμετοχή της στο πρόγραμμα του Αlpha.

Kάνει λόγο για ίντριγκες και ανταγωνισμό, καθώς και για στρατηγική από συγκεκριμένους παίκτες.

Τι γεύση σας άφησε η συμμετοχή σας στο «Bake off Greece»;
«Η συμμετοχή μου στο «Bake off Greece» μπορώ να πω ότι μου άφησε μια γλυκόπικρη επίγευση, γιατί αφενός απέκτησα περισσότερες γνώσεις πάνω στη ζαχαροπλαστική και έκανα φιλίες, αφετέρου με την αποχώρηση μου, δυστυχώς, δεν πρόλαβα να αναδείξω όλες τις δυνατότητες μου».
Στο επεισόδιο της αποχώρησης σας έγινε αντιληπτό στο κοινό ένα κλίμα ίντριγκας μεταξύ των παικτών. Είναι κάτι που διαπιστώσατε και εσείς;
«Αλίμονο εάν δεν υπήρχε ίντριγκα στο παιχνίδι. Μιλάμε για έναν διαγωνισμό με το διόλου ευκαταφρόνητο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Μπορεί στην αρχή να υπήρχε ένα κλίμα αλληλοβοήθειας, ωστόσο όσο πλησιάζει το «όνειρο» είναι λογικό να αυξάνονται ο ανταγωνισμός και οι ίντριγκες. Είναι, άλλωστε, και το αλατοπίπερο, ο κόσμος τέτοια θέλει να βλέπει».

Πώς είναι το κλίμα μεταξύ των παικτών;
«Το κλίμα ήταν φιλικό. Αυτό ήταν εμφανές από την αρχή του παιχνιδιού που, φυσικά το νόημα της έκφρασης «ευγενής άμιλλα» είχε παρεξηγηθεί όταν παίκτες έδιναν ολόκληρες παρασκευές σε συμπαίκτη τους κατά τη διάρκεια δοκιμασίας. Βέβαια, τότε ήταν ακόμη αρχή, δεν υπήρχε ανταγωνισμός. Τώρα όσο περνά ο καιρός ο καθένας προσπαθεί να εδραιώσει τη θέση του στο παιχνίδι με κάθε τρόπο, ακόμη και όταν ο επί ίσοις όροις ανταγωνισμός λείπει, όπως στην περίπτωση μου. Και τότε κανένας, δυστυχώς, δεν παραπονείται».

Υπάρχουν παίκτες που έχουν μπει με στρατηγική στο παιχνίδι;
«Αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς. Ενδεχομένως υπάρχουν παίκτες με στρατηγική. Πρόκειται, άλλωστε, για διαγωνισμό με ένα τεράστιο -για τα δεδομένα της εποχής μας- χρηματικό έπαθλο. Ο καθένας κυνηγά το όνειρο του και πράττει ανάλογα με τον σκοπό του», λέει στο TV Εθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved