Φιόνα Γεωργιάδη: «Η τηλεόραση είναι σαν πανηγύρι»
Media

Φιόνα Γεωργιάδη: «Η τηλεόραση είναι σαν πανηγύρι»

Η Φιόνα Γεωργιάδη εξομολογήθηκε αν την τρόμαξε η ξαφνική δημοσιότητα που γνώρισε με τον ρόλο της «Άλκηστις» στη σειρά «Μπρούσκο».

Έγινες ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τον ρόλο της Άλκηστις στο Μπρούσκο. Σε τρόμαξε ή σε άγχωσε τότε η απότομη δημοσιότητα;

Η τηλεόραση, όπως λέει και μια φίλη μου ηθοποιός, είναι σαν πανηγύρι . Όσο προβάλλεσαι, το φαινόμενο της δημοσιότητας γίνεται εντονότερο. Μετά καταλαγιάζει! Πάντως ναι, μου είχε κάνει εντύπωση τότε καθώς έμενα τον πιο πολύ καιρό στην Κύπρο, οπότε δεν είχα εικόνα της απήχησης του σίριαλ στην Ελλάδα. Έτσι, όταν επέστρεψα έβλεπα ανθρώπους να με δείχνουν και να σιγοψιθυρίζουν και ένιωθα ότι με παρατηρούν. Μου φαινόταν και λίγο αστείο! Ευτυχώς είναι κάτι με το οποίο εξοικειώνεσαι και τελικά, κατά κάποιον τρόπο, το ξεχνάς. Άλλωστε, είναι σημάδι του ότι η δουλειά σου γίνεται αποδεκτή, πράγμα που είναι μόνο θετικό!

Ακούστηκε πως πέρυσι απέρριψες πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου για να ενταχθείς στο καστ του Τατουάζ . Ισχύει αυτό;

Όχι, δεν ισχύει. Άλλωστε όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Τατουάζ , εγώ ήμουν ακόμα σε γυρίσματα για την ταινία μεγάλου μήκους του Νίκου Περάκη, Success Story .

Πηγή: tv έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved