Nomads: Τόνια Σολανάκη: «Μέσα υπάρχουν χειριστικά άτομα»
Media

Nomads: Τόνια Σολανάκη: «Μέσα υπάρχουν χειριστικά άτομα»

Η Τόνια Σολανάκη αποχώρησε από το Nomads, και εξηγεί, γιατί οι συμπαίκτες της ήταν αρνητικοί απέναντί της. 

Για ποιο λόγο πιστεύεις πως δημιουργήθηκε όλο αυτό το κλίμα εναντίον σου;

«Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί έγινε όλο αυτό. Αυτό που ξέρω ρωτώντας ένα προς ένα τα παιδιά ήταν ότι δεν έχω κάνει κάτι συγκεκριμένο σε κανέναν «αλλά»... Αυτό που ειπώθηκε παντού. Όταν θα βρεθεί κάποιο παιδί να πει ένα λόγο που να δικαιολογεί πραγματικά όλο αυτό που έγινε, ίσως καταλάβω και εγώ και όσοι με ρωτάν»

Σκέφτηκες να βγεις από μόνη σου προτεινόμενη

« Σκεφτόμουν από την αρχή να βγω προτεινόμενη, γιατί θεωρούσα άδικο να υπάρξουν υποψήφιοι μονομάχοι για ένα δικό μου φταίξιμο. Από εκεί και πέρα για τη στιγμή που το δήλωσα στον Σάββα ήμουν καθαρά επηρεασμένη από τα λόγια του Κοργιαλά. Στην ουσία όμως αν δεν αγωνιζόμουν, θα είχε περισσότερες πιθανότητες ο Μάριος να πάρει την ασυλία και η ομάδα μου μου ζήτησε να αγωνιστώ»

Υπάρχουν συμπαίκτες σου που να παίζουν διπλό παιχνίδι;

«Υπάρχουν και χειριστικά άτομα και άτομα που έχουν έρθει «προετοιμασμένα», αλλά ποτέ δεν θα ονομάτιζα παίκτες που είναι ακόμα μέσα, γιατί έχω μάθει να σέβομαι. Και όταν σέβεσαι, σέβεσαι τους πάντες. Ακόμα και αυτούς που ίσως δεν σε σεβάστηκαν. Κάθε άνθρωπος έχει τις αξίες του και πρέπει να τις κρατάει ό,τι και αν συμβεί» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved