Κοραλία Καράντη: «Για μένα, οι Έλληνες τηλεθεατές πρέπει να βλέπουν ελληνικό πρόγραμμα»
Media

Κοραλία Καράντη: «Για μένα, οι Έλληνες τηλεθεατές πρέπει να βλέπουν ελληνικό πρόγραμμα»

Για την… αναγέννηση της ελληνικής μυθοπλασίας μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κοραλία Καράντη.

Η ηθοποιός ανέφερε πως είναι ευχάριστο να δημιουργούνται θέσεις εργασίες καθώς η ανεργία είχε χτυπήσει άσχημα την εγχώρια οπτικοακουστική βιομηχανία.

«Είναι πολύ ευχάριστο να έχει προοπτική η ελληνική παραγωγή και να δημιουργούνται θέσεις εργασίας για τους επαγγελματίες. Το να υπάρχει δουλειά είναι πολύ σημαντικό. Η ανεργία είχε χτυπήσει άσχημα την εγχώρια οπτικοακουστική βιομηχανία. Για μένα, οι Έλληνες τηλεθεατές πρέπει να βλέπουν ελληνικό πρόγραμμα. Είναι θέμα πολιτισμού και κουλτούρας. Οπως οι Γάλλοι βλέπουν γαλλικές σειρές, οι Βρετανοί βρετανικές παραγωγές».

Στη συνέχεια εξηγεί γιατί η τέχνη έχει θεραπευτικές ιδιότητες: «Σε όλες τις μορφές της δίνει αισιοδοξία στον άνθρωπο. Πόσο μάλλον σε κρίσιμες στιγμές. Ο κόσμος στράφηκε όλο αυτό το διάστημα στο θέατρο. Τα περισσότερα θέατρα στην Αθήνα ήταν γεμάτα. Και η Αθήνα έχει μεγάλο αριθμό θεάτρων σε σχέση με άλλες πρωτεύουσες. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Ουσιαστικά αποδεικνύει την ανάγκη του κόσμου να ακουμπήσει την ψυχή του στο θέατρο, στη μουσική, στον χορό, στη ζωγραφική, στη γλυπτική, στις εικαστικές εκθέσεις. Οχι μόνο τον Έλληνα, αλλά και παγκοσμίως τον άνθρωπο σε περιόδους κρίσεις, ακόμη και πολέμου, τον έχουν εμψυχώσει οι τέχνες», λέει στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved