«Κουζίνα για δύο» - Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;
Media

«Κουζίνα για δύο» - Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

Το reality μαγειρικής «Κουζίνα για δύο» με ξεχωριστές συνταγές και πρωτότυπα «μαγειρέματα» προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:50, από τη συχνότητα του Open TV.

Η Aθηναΐς Νέγκα μας συστήνει κάθε εβδομάδα και μία διαφορετική παρέα που πάντα όμως έχουν μία συγκεκριμένη συγγένεια μεταξύ τους. Αυτήν την εβδομάδα στην κουζίνα μπαίνουν…ξαδέλφια και βάζουν φωτιά στην «Κουζίνα για Δύο», κυριολεκτικά!!!

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου
Αυτήν την εβδομάδα στην «Κουζίνα για δύο» μπαίνουν ξαδέλφια. Ο Αλέξανδρος και ο Μιχάλης παίρνουν πρώτοι την σκυτάλη και μαγειρεύουν με αρκετές εντάσεις. Ο Μιχάλης κουράζεται και δυσανασχετεί με τον αυστηρό αρχηγό του. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να λουφάρει και όταν έρχεται η ώρα να σερβίρει τους καλεσμένους τους κάνει πολλές γκάφες.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου
Ο Γιώργος και Γιάννης είναι δύο ξαδέλφια με εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες και αυτό αποτυπώνεται στην κουζίνα. Με τις διαφωνίες τους στη μαγειρική να δίνουν και να παίρνουν, ο Γιώργος αναγκάζεται να γίνει πιεστικός απέναντι στον Γιάννη. Οι καλεσμένοι τους απογοητεύονται με ένα από τα υλικά του μενού.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου
Η Κωνσταντίνα και ο Μιχάλης είναι δύο ξαδέλφια, των οποίων η σχέση στην κουζίνα θυμίζει σκωτσέζικο ντους. Οι πρωτοβουλίες που παίρνει ο Μιχάλης βγάζουν εκτός εαυτού την Κωνσταντίνα, η οποία βρίσκει τον κατάλληλο τρόπο για να τον εκδικηθεί. Κατά το δείπνο, δημιουργούνται έντονες συμπάθειες μεταξύ των καλεσμένων αλλά και έντονες αντιπάθειες.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου
Η Άννα και η Ραφαέλα, δύο εντυπωσιακές ξαδέλφες από την Καρδίτσα, μαγειρεύουν σήμερα και μιλούν στη δική τους διάλεκτο. Ένα ατύχημα στην κουζίνα, ανεβάζει τη θερμοκρασία επικίνδυνα! Παρ᾽ όλα τα παράξενα που συμβαίνουν όμως, οι συμπαίκτες τους δείχνουν να απολαμβάνουν την όμορφη και πληθωρική παρέα τους.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου
Η Σοφία και ο Εφραίμ μπαίνουν σήμερα στην κουζίνα, για να μας προσφέρουν μια παραδοσιακή ποντιακή βραδιά! Με την συμπεριφορά της Σοφίας, ο πανικός κυριαρχεί και το άγχος κορυφώνεται. Λίγο πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή της εβδομάδας από την Αθηναΐδα Νέγκα, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους σημερινούς καλεσμένους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved