Νίκος Μουτσινάς: «Αυτή τη φορά όλα ήρθαν σε ισορροπία»
Media

Νίκος Μουτσινάς: «Αυτή τη φορά όλα ήρθαν σε ισορροπία»

Φέτος ο Νίκος Μουτσινάς παρουσιάζει την εκπομπή «Για την παρέα» στο Open tv και τα πρώτα σχόλια είναι πως βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή του, καθώς φαίνεται πως απολαμβάνει αυτό που κάνει και όσο βαρετό κλισέ κι αν ακούγεται, αυτό βγαίνει στο κοινό.

Δεν πήρες μαζί σου κανέναν από τους ανθρώπους που έχεις συνεργαστεί στο παρελθόν;
«Η αλήθεια είναι πως πήρα κάποια τηλέφωνα, ανθρώπους που είχαμε δουλέψει ξανά μαζί, δημοσιογράφους κυρίως , που με ξέρουν και καταλαβαίνουν το χιούμορ μου. Καθώς τα αποσπάσματα που σχολιάζω τα βλέπω κατευθείαν στον αέρα, δεν τα βλέπω από πριν, έχει σημασία να σε καταλαβαίνουν οι συνεργάτες σου. Σκεφτόμουν πως θα ήθελα να έχω από παλιά έστω έναν – δύο δοκιμασμένους συνεργάτες. Τελικά δεν έκατσε, αλλά λειτούργησε πολύ καλά η νέα ομάδα. Αυτή τη φορά όλα ήρθαν σε ισορροπία»

Μήπως τελικά λειτουργείς καλύτερα στο one man show;
«Επειδή έπαιρνα πάντα πολύ μεγάλο μέρος της ευθύνης των εκπομπών που έκανα, ειδικά με το Δέστε Tους, δεν αισθάνομαι ότι έχω ένα νέο ή μεγαλύτερο κομμάτι ευθύνης. Έχω κάνει και stand up comedy, οπότε μου βγαίνει αβίαστα το συγκεκριμένο κόνσεπτ . Και είμαστε μια ωραία ομάδα. Η αρχισυντάκτριά μου, η Ματίνα Νικολάου, οι Αλκατράζ, ο κόσμος που έρχεται στο πλατό, οι τεχνικοί, όλοι είναι μια παρέα που μπήκε αμέσως στο νόημα και με έβαλε κατευθείαν μέσα, οπότε δεν αισθάνομαι ακριβώς μόνος», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved