Τζένη Μελιτά: «Είναι σπουδαίο συναίσθημα να ξεκινάς το πρωί για τη δουλειά με το χαμόγελο»
Media

Τζένη Μελιτά: «Είναι σπουδαίο συναίσθημα να ξεκινάς το πρωί για τη δουλειά με το χαμόγελο»

Από τα πιο νέα, όμορφα και φρέσκα πρόσωπα που εμφανίζονται στη μικρή οθόνη, συμμετέχοντας στο πάνελ της εκπομπής «Τι λέει;» του Alpha.

Η Τζένη Μελιτά μιλά για τη νέα της τηλεοπτική στέγη αλλά και για τη συνεργασία της με την Ελένη Τσολάκη

Πώς προέκυψε η πρόταση για το μεσημεριανό μαγκαζίνο «Τι λέει;» του Αlpha;
«Το καλοκαίρι και ενώ βρισκόμουν σε διακοπές, έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον αρχισυντάκτη της εκπομπής μας. Στην αρχή μπορώ να σου πω ότι το σκέφτηκα και το συζήτησα αρκετά με την οικογένεια μου πριν απαντήσω θετικά στο τηλεφώνημα αυτό. Το δοκιμαστικό τελικώς έγινε και αισθάνθηκα από την πρώτη στιγμή πολύ άνετα με την παρέα μας. Παρόλο που δεν είναι καθόλου απλό πράγμα η μετάβαση από ένα κανάλι μετά από τόσα χρόνια σε ένα άλλο, ένιωσα αμέσως ότι κουμπώνουμε ως ομάδα και ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι πολύ όμορφο»

Όταν πήγαινες στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη ήξερες τι θα αντιμετωπίσεις;
«Νομίζω ότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις όταν πας σε έναν καινούργιο χώρο εργασίας. Σίγουρα η πραγματικότητα ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Οχι γιατί περίμενα να αντιμετωπίσω κάτι εχθρικό, αλλά γιατί ο τρόπος που δέσαμε και που κόλλησε ο ένας με τον άλλο ήταν πολύ ξαφνικός και ιδιαίτερος. Ηταν σαν να γνωριζόμαστε από πάντα. Το έχεις αυτό με μερικούς ανθρώπους και όταν συμβαίνει είναι μαγικό»

Δικαιώθηκες σε αυτά που περίμενες;
«Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Είναι χαρά, για τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου στη δουλειά. Είναι σπουδαίο συναίσθημα να ξεκινάς το πρωί για τη δουλειά με το χαμόγελο στα χείλη, να σκέφτεσαι ότι θα δεις τους φίλους σου και ότι θα γελάσεις με την ψυχή σου», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved