Γιάννης Μπέζος: «Η ελληνική τηλεόραση έχει πράγματα καλά και πράγματα πανάθλια»
Media

Γιάννης Μπέζος: «Η ελληνική τηλεόραση έχει πράγματα καλά και πράγματα πανάθλια»

Είναι ένας άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του και εκφράζει πάντα την άποψη του.

Ο Γιάννης Μπέζος πιστεύει ότι έτσι κερδίζει ή χάνει; Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του απαντάει στο συγκεκριμένο ερώτημα και κάνει κριτική στην ελληνική τηλεόραση.

Είστε άνθρωπος που εκφράζει την άποψη του. Πιστεύετε ότι έτσι κερδίζει ή χάνει κανείς;
«Δεν είναι θέμα κέρδους ή απώλειας. Οφείλεις να έχεις δημόσιο λόγο ισχυρό και θαρραλέο. Δεν μας έχουν βάλει εκεί οι συμπατριώτες μας για να κρυβόμαστε, ούτε να συμπεριφερόμαστε σαν δειλά ανθρωπάκια. Δεν έχει σημασία αν θα ενοχληθούν κάποιοι -για να μη σας πω ότι πρέπει να ενοχληθούν. Η μη ενόχληση από κανέναν μας οδήγησε στην κατάντια στην οποία βρισκόμαστε. Δεν λέγαμε ποτέ την αλήθεια, κρυβόμασταν πίσω από το δάχτυλο μας. Αφού κάνουμε λάθη, θα τα προσπεράσουμε έτσι; Δεν θα τα επισημάνουμε; Είναι φυσικό κάποιοι να ενοχληθούν. Ξέρετε γιατί; Γιατί είναι αλήθεια. Και να σας πω, δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν εκνευρίζονται. Ίσα ίσα το απολαμβάνω, γιατί σημαίνει ότι πιάνει τόπο. Οι νέοι με τους οποίους έρχομαι σε επαφή ξέρουν πολύ καλά αν τους λες την αλήθεια σου και καταλαβαίνουν όταν τους ξεγελάς. Και μπορεί να ενοχλούνται, να δυσανασχετούν και να δυσκολεύονται, αλλά αυτές οι στιγμές της αμηχανίας τους είναι οι πιο παραγωγικές γι' αυτούς».

Δεν μπορώ να μη σας ζητήσω να κάνετε μια κριτική στην ελληνική τηλεόραση
«Έχει πράγματα καλά και πράγματα πανάθλια. Ακόμη και στη δημόσια τηλεόραση, παρόλο που εγώ της κάνω κριτική αμείλικτη ως θεατής, μπορεί να βρει κανείς πράγματα ενδιαφέροντα. Για παράδειγμα, συμμετέχω στη σειρά, τη «Ζωή εν τάφω», η οποία είναι ένα εγχείρημα. Παρόλα αυτά άργησε πολύ μέχρι να γίνει. Υπάρχει ραθυμία, το σύστημα είναι δισκίνητο, όμως έχει πράγματα καλά. Και το ίδιο συμβαίνει με όλα τα κανάλια».

Θέλετε να μου πείτε τι έχετε ξεχωρίσει ως καλό;
«Θεωρώ ότι υπάρχουν εκπομπές, χωρίς να ονομάσω, ερευνητικές, οι οποίες είναι πάρα πολύ καλές και στη δημόσια τηλεόραση και στην ιδιωτική. Για σειρές δεν θα σχολιάσω, γιατί είμαι μέσα στο παιχνίδι. Όμως, δεν είναι μόνο οι ξένες, οι οποίες βρίσκονται τώρα στη μόδα. Η μόδα πεθαίνει πολύ νέα και έτσι πεθάνει κι αυτή. Γι’ αυτό η μεγάλη μας ευθύνη είναι να μπορέσουμε να κάνουμε πιο ενδιαφέροντα, πιο τολμηρά, πιο καινούργια πράγματα. Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων. Είναι θέμα αισθητικής, παιδείας και κυρίως διάθεσης. Δηλαδή, αυτό που ονομάζανε παλιά μεράκι», λέει στο 7 ΜΕΡΕΣ TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved