Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Μου είχε ζητηθεί να κάνω μακροβούτι από σκάφος τριώροφο... Αδύνατον»
Media

Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Μου είχε ζητηθεί να κάνω μακροβούτι από σκάφος τριώροφο... Αδύνατον»

Είναι μέλος της πιο επιτυχημένης γυναικείας συμμαχίας στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνοµα».

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μιλά για τον ρόλο της και πού θεωρεί ότι οφείλεται η επιτυχία της σειράς , ενώ παράλληλα αποκαλύπτει ποιοι και γιατί τη σταματούν στον δρόμο.

Πού οφείλεται η επιτυχία της σειράς;
«Είναι αρκετά πράγματα Το βασικό είναι ότι οι κεντρικές ηρωίδες είναι γυναίκες. Υπάρχει το ζήτημα της μητρότητας σε όλες μας με διαφορετικούς τρόπους, θεωρώ ότι τον θεατή, είτε είναι άνδρας είτε γυναίκα, τον ιντριγκάρει ο γυναικείος τρόπος σκέψης και ψυχολογίας. Επίσης πιστεύω ότι έχουν κάνει φοβερή επιλογή συντελεστών. Είναι από τις σειρές που όλοι παίζουν καλά»

Οι γυναίκες σας πλησιάζουν στον δρόμο;
«Με ρωτάνε για τις εξελίξεις και κυρίως κορίτσια 14-20 χρόνων. Δεν το περίμενα να έχει ο ρόλος τέτοια ταύτιση σε αυτήν την ηλικία, κάπως με θεωρούν φιλαράκι τους. Δεν σας κρύβω ότι με έχει σταματήσει κοπέλα στον δρόμο να μου πει για τον φίλο της και να του πει»

Οι ερωτικές σκηνές σας δυσκολεύουν;
«Οταν είμαι μ' έναν συνάδελφο επαγγελματία όχι. Δεν είναι πιο δύσκολες από σκηνές που έχουν να κάνουν με σωματική ικανότητα που εμείς δεν γνωρίζουμε. Εμένα μου είχε ζητηθεί κάποια στιγμή να κάνω μακροβούτι από σκάφος τριώροφο. Και ήταν αδύνατον», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved