Media

My Style Rocks: Η ειρωνεία της Ναντίν έβγαλε από τα ρούχα του τον Κουδουνάρη

Gossip-tv Team

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στο My Style Rocks!

Πολλές είναι οι στιγμές που οι παίκτριες έχουν εκνευρίσει τον Στέλιο Κουδουνάρη, ωστόσο μόνο η Ναντίν κατάφερε να τον κάνει «μπουρλότο»!

Από την αρχή της κριτικής του ο Στέλιος της επεσήμανε πως πρέπει να μάθει να ακούει τις συμπαίκτριες της και να μην είναι επιθετική. Την ίδια ώρα της είπε πως το look της ήταν πολύ απλό. Κάπως έτσι κινήθηκαν και οι υπόλοιποι κριτές, τους οποίους χαρακτήρισε «άδικους» η παίκτρια.

Όλα αυτά προφανώς την εκνεύρισαν και από την πλευρά της η Ναντίν, προκειμένου να αμυνθεί, ξεπέρασε κάθε όριο και έκανε έξαλλο τον κριτή, όταν τον κατηγόρησε για τις βαθμολογίες.

«Όταν μιλάς και με στήνεις στον τοίχο να ξέρεις τι λες (…). Ξέρω για το κάθε look τι βαθμολογία έχω βάλει και γιατί…», της είπε με έντονο ύφος ο κριτής και με όλο του το δίκιο, την ώρα που η παίκτρια τον απαξιώνει κοιτάζοντας άλλου.

Η Ναντίν όμως το συνέχισε και πάλι με ειρωνεία. Την ώρα που έπρεπε τα κορίτσια να κάνουν την κριτική τους στην Ιωάννα, το λόγο πήρε πάλι και η παίκτρια, η οποία της είπε ότι το look της ήταν τέλειο ειρωνικά ενώ έκανε κάτι το οποίο απαγορεύεται. Της άλλαξε την βαθμολογία με την Κωνσταντίνα να της λέει ότι αυτό δεν επιτρέπεται.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved