«Έλα στη θέση μου»: Απίστευτες ανατροπές στα επόμενα επεισόδια
Media

«Έλα στη θέση μου»: Απίστευτες ανατροπές στα επόμενα επεισόδια

Αυτές τις εξελίξεις στο Έλα στη θέση μου σίγουρα δεν τις περιμένουν οι τηλεθεατές. 

Η επιστροφή της Φαίης πυροδοτεί μεγάλες εξελίξεις που επηρεάζουν άμεσα και επικίνδυνα την προσωπική ευτυχία του πρώην συζύγου της. Και αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς η Φαίη Σταθάτου ήρθε για να μείνει στη ζωή του Βλάση και να πάρει πίσω όσα θεωρεί ότι δικαιωματικά της ανήκουν.

Σύμφωνα με το «Mytv», στα προσεχή επεισόδια το ψέμα του νεαρού άνδρα, και οι κρυφές του συναντήσεις με το μοντέλο αποκαλύπτονται, προκαλώντας τριγμούς στον γάμο του με τη Μίκα. Μάλιστα, το ζευγάρι φτάνει στο σημείο να χωριστεί σε δύο στρατόπεδα και το σπίτι τους να μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη. Η αντιπαλότητα μεταξύ τους φτάνει στα άκρα και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν αυτή τη μεγάλη κρίση στη σχέση τους.

Πώς καταφέρνει, όμως, η Φαίη να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στους νεόνυμφους ερωτευμένους;

Η αρχή του τέλους είναι το γεγονός ότι εκείνος συνεχίζει τις μυστικές συναντήσεις με την πρώην του. Βέβαια, η πρόθεση του είναι να ξεκαθαρίσει τα πράγμα-τα μεταξύ τους, χωρίς να αναστατώσει την αγαπημένη του, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό και πολύ άσχημο για τον γάμο του. Όταν, λοιπόν, το ψέμα του αποκαλύπτεται και η Μίκα μαθαίνει έκπληκτη ότι τελικά η Φαίη είναι ζωντανή και συναντιούνται στα κρυφά, γίνεται έξαλλη από θυμό. Μάλιστα, αποφασίζει να βρει την αντίζήλο της με σκοπό να ξεκαθαρίσει μια για πάντα την κατάσταση. Την ίδια στιγμή, η ίδια ξεσπάει εναντίον του Βλάση και του αποκαλύπτει μια άλλη πλευρά του εαυτού της, την πιο σκοτεινή...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved