Μαρία Αναστασοπούλου: «Για να κάνεις αυτό το «επόμενο βήμα» θα πρέπει να είσαι και πολύ συνεπής»
Media

Μαρία Αναστασοπούλου: «Για να κάνεις αυτό το «επόμενο βήμα» θα πρέπει να είσαι και πολύ συνεπής»

Δε σκέφτεται να κάνει ακόμα το «επόμενο βήμα», ωστόσο είναι πολύ καλά αυτή την περίοδο στη ζωή της. 

Η Μαρία Αναστασοπούλου μιλά για το αν έχει χτυπήσει το βιολογικό της ρολόι, τους γονείς της, και παράλληλα σχολιάζει τι ώρα ξυπνάει και κοιμάται αφού κάθε πρωί στις 06.00 ξεκινάει η εκπομπή «Σήμερα» που παρουσιάζει με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Περιμένεις να χτυπήσει κάποιο καμπανάκι; Το βιολογικό σου ρολόι;

«Όχι. Είμαι πολύ καλά αυτή την περίοδο στη ζωή μου. Θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς πως υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα, αλλά νομίζω ότι για να κάνεις αυτό το «επόμενο βήμα», θα πρέπει να είσαι και πολύ συνεπής. Πάντως, έχω τρία βαφτιστήρια, αν σου λέει κάτι αυτό...»

Φαντάζομαι πως αυτό δεν είναι το πλέον πειστικό επιχείρημα για τους γονείς σου.

«Ναι, δεν θα χαρούν πολύ αν επιχειρηματολογήσω επικαλούμενη τα βαφτιστήρια μου. Ξέρεις, δεν υπάρχει καμία γκρίνια από τους δικούς μου, γιατί βλέπουν πως είμαι καλά, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Είναι ευτυχείς που ξέρουν ότι το παιδί τους ξυπνάει χαρούμενο κάθε πρωί».

Τι ώρα ξυπνάς;

«Στις 3.45 τα ξημερώματα. Γύρω στις 04.40 είμαι στο σταθμό».

Και τι ώρα κοιμάσαι;

«Στις 21.15, με το που τελειώσει το δελτίο ειδήσεων της Σίας Κοσιώνη. Το καλό είναι ότι ο ΣΚΑΪ είναι κοντά στο σπίτι μου και ξεκλέβω μια ωρίτσα για να να πάω βόλτα τον σκύλο μου, τον Σωτήρη. Πρέπει να σου πω ότι είναι διάσημος και υπάρχει πολύς κόσμος που με σταματάει στο δρόμο για να με ρωτήσει για εκείνον», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved