Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν έχω τέτοια απωθημένα, να γίνω δηλαδή παρουσιαστής»
Media

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν έχω τέτοια απωθημένα, να γίνω δηλαδή παρουσιαστής»

Τρίτη χρονιά για το «Έλα στη θέση μου», που σκίζει σε τηλεθέαση.

Πόσο σημαντικό είναι για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, που τελευταία δεν είναι σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης κάθε σεζόν;

«Η ανασφάλεια είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που έχουμε σε αυτό το επάγγελμα. Όταν λοιπόν βρεις μια σειρά που εξαφανίζει αυτή την ανασφάλεια και σου προσφέρει σταθερότητα, ώστε να μπορείς να κάνεις έναν προγραμματισμό στη ζωή σου, νιώθεις μια ηρεμία».

Είναι κουραστικό το καθημερινό σίριαλ; Για πόσα χρόνια θα μπορούσε να το κάνει; «Με τη μορφή που γυρίζονται πλέον τα σίριαλ, δεν έχουν διαφορά τα καθημερινά από τα εβδομαδιαία. Γράφεις ασταμάτητα για δέκα ώρες και μπορώ να πω πως έχω συνηθίσει. Πάω με κεκτημένη ταχύτητα, έχω κουρδιστεί πια».

Τώρα που η Φαιή επέστρεψε, τι θα δούμε να συμβαίνει στη ζωή του Βλάση;
«Η Φαίη θα προσπαθήσει να τον διεκδικήσει. Κατά πόσο όμως θα της το επιτρέψει ο Βλάσης να το κάνει είναι ένα άλλο θέμα. Πλέον εκείνος βρίσκεται σε άλλο επίπεδο σχέσης με τη Μίκα και δεν ξέρω αν θα δώσει ελαφρυντικά στη Φαίη, που του έχει κάνει πολλά».

Τι θα θέλατε να ζήσει ο Βλάσης που δεν έχει ζήσει ακόμα; «θα ήθελα να τον δω να ζήσει με πλούτη, γιατί υποτίθεται πως έχει λεφτά, αλλά δεν τα έχει ζήσει μέχρι στιγμής».

Δεδομένης της απήχησης που έχει η σειρά, ο κόσμος του μιλά στον δρόμο; «Βέβαια, πολύ συχνά συμβαίνει αυτό. Συνήθως μου λένε "γεια σου, Βλασάρα" και τέτοια, ενώ ακόμα και στο θέατρο με φωνάζουν Βλάση».

Υπάρχει κάτι που δεν έχει κάνει στην τηλεόραση και θα ήθελε να δοκιμαστεί σε αυτό; Για παράδειγμα, παρουσίαση κάποιας εκπομπής ή τηλεπαιχνιδιού; «Όχι, δεν έχω τέτοια απωθημένα, να γίνω δηλαδή παρουσιαστής. Μου αρέσει η μυθοπλασία και αφήνω να με ενθουσιάζει ο κάθε ρόλος».

Φέτος, ύστερα από χρόνια, τα προγράμματα των καναλιών έχουν αρκετή μυθοπλασία. Αλλάζει κάτι στην τηλεόραση;
«Η τηλεόραση δείχνει όντως μια ανάκαμψη, αλλά κοστολογικά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Χαίρομαι που πάει καλά η ελληνική μυθοπλασία. Το '90 περάσαμε μια χρυσή δεκαετία, το 2000 αυτό άρχισε να μειώνεται και τώρα φαίνεται να επιστρέφει η ελπίδα», λέει ο ηθοποιός στο Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved